Service

KIEZEN VOOR kaiser+kraft IS ZEKER ZIJN VAN:

Een uitgebreid assortiment van meer dan 50.000 producten die heel belangrijk zijn voor uw bedrijf. Een goede service en altijd een goed advies wanneer u ons contacteert. Bel of mail ons en wij maken een offerte op voor u.  

Elk product heeft zijn eigen karakter, dat is niet anders bij ons

 

Wanneer mag een leverancier zich een partner noemen? Als de geleverde diensten en producten u werkelijk ontzorgen, uw productiviteit vergroten en uw efficiëntie optimaliseert!
Onze persoonlijke service, adviserende rol, betrouwbare leveringen en dekkende garanties vormen de basis voor een partnerschap waarin klanttevredenheid, inkoop efficiëntie (digitalisering), beheer van uitgave en duurzaamheid centraal staan. Of het nu gaat om speciale producten, projecten of simpelweg de juiste producten tegen de juiste condities: u bestelt en wij doen de rest!

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Altijd de beste oplossing
 • Het beste advies over:
 • Leveren van orignele wisselstukken
 • Reparatie en ondersteuning

Uw voordelen:

 • Geen onnodige dure reparaties en bedrijfszekerheid
 • Geen defecten
 • Lange levensduur van producten
 • Zorgenvrij bestellen op onze website of via telefoon
 • Meer kostentransparantie en middelen om te bestellen bij KAISER+KRAFT

Of het nu gaat om een algemeen voorval of echt iets specifiek, wij staan altijd en overal voor u klaar. 

 

Buiten dat kunt u eenvoudig alle documentatie die u nodig heeft bijbestellen via onze website. Mocht u het niet vinden, kunt altijd onze mensen bereiken via info@kaiserkraft.be 

Reserve onderdelen en projecten

onze wisselstukken, zodat het origineel product echt orgineel blijft

Het gebruik van nieuwe onderdelen kan gevaarlijk zijn, zeker wanneer deze niet voor 100% aansluiten bij het originele product. Zorg er daarom voor dat u steeds de juiste onderdelen kiest voor het product dat door slijtage niet meer optimaal functioneert. 

 

Sommige onderdelen vindt u terug op de website. Mocht dat niet het geval zijn, kunt u deze orderdelen altijd anvragen via info@kaiserkraft.be 

 

Door regelmatige controle van uw producten kunt u alle schade voor zijn. Laat het ons op tijd weten of een product al dan niet verduurd is. 

 

Hier kunt u alles nog eens nalezen

 

Welke projecten kunt u hier laten ontwikkelen?

Wij kunnen alle soorten platformen plaatsen met behulp van onze externe firma’s. Deze firma’s zijn gespecialiseerd in het maken van bouwplatformen.  Voor meerdere systeemkantoren of kolomzwenkkranen kunt u ook bij ons terecht. Deze kranen zijn niet weg te denken in een magazijn. Meer informatie vindt u hier 

 

Deze projecten vervolledigen ons assortiment van 50.000 producten. Heeft u interesse in het bouwen van een project bij ons. Aarzel niet en contacteer ons via info@kaiserkraft.be

Onze projecten

en er is nog meer!

Voor veel producten dient u een extra zekerheid in te bouwen. U moet bijvoorbeeld weten hoeveel u kan laden op een pallethefwagen, als hij te zwaar geladen is kan hij begeven onder de druk. Contacteer daarom ons service team om de juiste voorzieningen te hebben op uw producten die u bij ons heeft aangekocht. Wanneer u verschillende certificaten nodig heeft, kunt dat ons ook melden en vragen wij het aan aan onze leverancier. 

Wij zijn nietverantwoordelijk voor keuringen op stellingen. Dit behoort niet tot ons servicepakket. Wanneer u deze stellingen bij ons koopt kunt u ons contacteren in verband voor een keuring, wij zorgen dan voor een gepaste oplossing.  

Uw voordelen

 • Een goede assistentie bij het kiezen van het juiste product
 • Creatie van plannen waar u deze stellingen wilt
 • Een uitstekende service wanneer deze stellingen beschadigd raken
 • Herstelling of terugname van deze stellingen. Als het onder garantie is

Mocht u een stelling willen die jammer genoeg niet in ons assortiment staat, kunnen wij deze altijd voor u aanvragen via onze leveranciers. Deze stellingen vallen dan niet onder onze normale veiligheidsvoorwaarden en zdaar zijn wij dus bijgevolg ook niet verantwoordelijk voor. Wilt u een gedetailleerde voorstelling van onze stellingen via een CAD-tekening? Dat kan uiteraard, contacteer ons via e-mail of telefonisch via 0252-46 13 00   

Wat heb ik nodig?

Bekijk alles eerst zeer goed op onze website alvorens je een beslissing neemt. Verfijn uw zoekopdracht met de filters.

Contacteer ons

Geef ons een seintje wanneer u niet zeker bent over een aantal producten op onze website.

Keuring en labeling

Al onze producten zijn gekeurd en gelabelet om in Nederland te verkopen. Deze certificaten worden aangevraagd bij onze leveranciers.

Wisselstukken en assistentie

Wanner u extra assistentie nodig hebt om deze producten in elkaar zetten of te leveren, kunt steeds contact opnemen met ons.

een optimale functionaliteit
van uw machines!

… kwaliteit: Koop een van onze producten en wees zeker van een uitstekende kwaliteit. Wij bieden de beste service aan op onze machines van alle bedrijven. Als er iets mis is met uw machines kunt u altijd bij ons terecht

 

… Garantie: Bekijk zeker onze garantie die wij aanbieden op onze producten. Dit verschilt naargelang de producten. Meestal bieden wij 3jaar garantie maar op sommige producten is het 10jaar garantie. Onze eigen merken zijn de beste om deze garantie te verduidelijken. Wilt u een uitgebreid document over onze garanties bekijken, dan kunt u hier klikken en wordt u doorverwezen naar onze garantieprocedure. 

 

… eigen producten

Wij produceren deze producten volledig zelf en kunnen wij 100% garanderen dat deze producten  een uitstekende kwaliteit hebben .

… slijtage : Dit valt niet onder garantie en wordt vervolgens ook niet aanzien als iets wat men onder garantie kan vervangen. Met dit kunt u een nieuw product bestellen via on ze webshop

 • Reinigings en onderhoudswerken
 • Nakijken van de instellingen
 • Onderhouden van de machines
 • Nakijken, testen, plaatsen, veranderen, omwisselen....
 • Nakijken van alle verschillende standen
 • Feedback van de klanten

Wanneer u meer wilt weten over onze garantievoorwarden kunt u deze eenvoudig bekijken op onze website 

Of wanneer u een offerte wilt krijgen voor een van onze stellingen kunt u deze aanvragen via info@kaiserkraf.be

meer informatie

Ontdek alles wat u nodig hebt over onze hefapparaten. Klik hier! 

Ontdek alles over onze kolomzwenkkranen. Deze kranen zijn niet meer weg te denken bij verschillende bedrijven. Klik hier!

Onze stellingen zijn van een uitstekende kwaliteit en zorgen voor een houvast in uw bedrijf. Klik hier!

Deze kiepbakken zijn van onmisbare waarde in een bedrijf waar veel met constructies gewerkt wordt. Klik hier! 

Gevaarlijke stoffen moeten ten allen tijde opgeslagen worden in onze zuurkasten. Klik hier!

Bekijk zeker onze ladders, en welke specifieke reglementen deze bezitten. Klik hier!

Ook de verschillende toebhoren zijn bij ons opgelijst. Zoals wieltjes en tussenschotten voor laden. Klik hier!