+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Uitrusting
Schuimvoering
 

Gereedschapssets

Ontdek al ons materiaal dat u nodig heeft om iets te maken. Dit zijn gereedschapsets die u ongetwijfeld kunt gebruiken wanneer u iets moet repareren of wanneer u in uw atelier moet werken. Onze gereedschapskoffers zijn toepasselijk voor iedereen die met zijn handen werkt. Maar natuurlijk geen gereedschapskoffers zonder de gereedschapssets. Een gereedschapset bestaat meestal uit hamers, sleutels en boren.
Er zijn 29 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 29 artikelen gevonden

Het wordt pas echt mooi met het juiste gereedschapOnze gereedschapssets worden gebruikt in onze gereedschapskoffers, gereedschapskasten en gereedschapswagens Een gereedschapset bestaat uit hamers, moersleutels en boren. Wij verkopen onze gereedschapsets aan een veel breder publiek. U kan altijd onze gereedschappen kopen op onze website en daar vindt u ook het gereedschap terug.

U heeft een nieuwe stelling besteld – van een hoge kwaliteit, sterk en zeer draagkrachtig – nu hoeft alleen nog alles netjes en correct gemonteerd te worden. Als u hiervoor onze montageservice niet gebruikt maar in plaats daarvan zelf een handje uitsteekt, zorgt het juiste gereedschap ervoor, dat de stelling in een handomdraai staat. Vooral als het om gereedschap gaat staat kwaliteit voorop. Het maakt niet uit of u er vaak of maar een enkele keer mee werkt.In werkplaatsen en op productieafdelingen weten professionals hoe belangrijk gereedschappen van een hoge kwaliteit voor het werk zijn. Of het nu gaat om hamers, schaven of tangen – alleen het beste wordt hier gebruikt. Terecht:Gereedschappen van bekende merken ''made in Germany'' zoals Hazet of Gedore zijn ontworpen voor continu gebruik voor de meest veeleisende taken.


Met andere woorden, ze zijn vervaardigd met hoge precisie, zijn ergonomisch gevormd, corrosiebestendig en slijten niet zo snel.


Als uw budget een beetje beperkt is of als u gewoon op zoek bent naar redelijke en functionele hulpmiddelen tegen een aantrekkelijke prijs, dan hebben wij de perfecte oplossing voor u met Gedore red en Vigor Equipment.Hoe bewaart u uw gereedschap?U heeft het stuk gereedschap dat u nodig heeft sneller bij de hand, als u dit bewaart in praktische shadowboards: de voeringen van harde kunststof zorgen voor orde op de werkbank of op de montagewagen. Daarom bieden we u ook gereedschapssets aan, die al in een shadowboard worden geleverd. Overigens, als u gereedschapssets heeft gekocht, bieden wij u ook voor elk apart onderdeel van de set garantie aan na aankoop.Profiteer in onze webshop van uitgebreide keuze- en combinatiemogelijkheden: hier zijn zowel verschillende sets als losse assortimenten voor uw perforatieplaatsystemen verkrijgbaar.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Rolsnijders | Verbandkoffers | Werkplekmatten | Gereedschapsboxen | LED-display | Dienbladwagens | Gedore gereedschappen | RAU werkbanken

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken