+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Eigenschap
Hefbereik
Hefvermogen
Uitrusting
Vorklengte
 

Lift apparatuur

Onze lifters zijn ideaal om zare handelingen op een efficiente manier te versoepelen. Bepaal zelf op welke hoogte u wilt werken met onzeverrijdbare liften, miniliften of onze lifttafels. Deze zijn ideaal in uw bedrijf, garage of magazijn.
Er zijn 29 artikelen gevonden
| | |
Minilift QCS 75
constructie van staal en aluminium, hefvermogen 75 kg
Excl. BTW
3.050,-
Excl. BTW
vanaf 629,-
Minilift QCS 75
constructie van aluminium en roestvast staal, hefvermogen 75 kg
Excl. BTW
4.750,-
Excl. BTW
vanaf 2.450,-
Multilift
staal, hefvermogen 150 kg
Excl. BTW
4.650,-
Multilift
roestvast staal, hefvermogen 150 kg
Excl. BTW
6.000,-
Minilift
NEWTON 50
Excl. BTW
3.250,-
Minilift
NEWTON 70
Excl. BTW
3.690,-
Minilift
NEWTON 100
Excl. BTW
vanaf 4.790,-
Minilift
NEWTON 150
Excl. BTW
5.200,-
Verrijdbare lift
uitvoering met slingeraandrijving, inklapbaar
Excl. BTW
vanaf 1.675,-
Verrijdbare lift
elektrische uitvoering, onbuigzaam
Excl. BTW
vanaf 2.890,-
Multilift
roestvast staal, hefvermogen 300 kg
Excl. BTW
6.300,-
Multilift
staal, hefvermogen 300 kg
Excl. BTW
4.790,-
Excl. BTW
vanaf 3.290,-
Excl. BTW
vanaf 4.390,-
Excl. BTW
vanaf 4.690,-
QUIPO - Materiaalheffer
hefbereik 80 - 940 mm
Excl. BTW
559,-
Excl. BTW
vanaf 629,-
Excl. BTW
vanaf 629,-
Excl. BTW
729,-
Minilift ECO
draagvermogen 100 kg
Excl. BTW
1.545,-
Minilift ECO
draagvermogen 150 kg
Excl. BTW
1.645,-
Minilift ECO
draagvermogen 200 kg
Excl. BTW
1.795,-
Excl. BTW
739,-
Nieuw
Excl. BTW
2.490,-
Nieuw
Platformlifter
voethydraulisch
Excl. BTW
vanaf 889,-
Nieuw
Platformlifter
elektrisch hydraulisch
Excl. BTW
vanaf 2.250,-
Er zijn 29 artikelen gevonden

Meerdere keren per dag tillen zonder spijt te krijgen: miniliftenMet het dagelijks optellen en neerzetten van zware lasten duurt het niet lang, voordat de rug opspeelt. Het kan echter ook eenvoudiger: met behulp van de mobiele miniliften van KAISER+KRAFT vormen ook complexe bewegingen als vasthouden en optillen niet langer een risico.Diversiteit die zich op meerdere manieren terugbetaalt: lastliften voor elke toepassingZe zijn sterk, manoeuvreerbaar en beveiligd tegen kantelen: deze helpers van staal en aluminium transporteren ladingen van 65 kg tot 400 kg in alle sectoren van handel en industrie. De technische uitrusting van onze compacte krachtpatsers varieert al naargelang de vereisten en de gewenste laadcapaciteit. Het assortiment varieert van een superlicht inklapbaar model met slinger voor elke omgeving tot een professionele multilift van roestvast staal met comfortabele elektrische aandrijving voor de voedings- of farmaceutische industrie.De bekende fabrikanten hebben gedacht aan alles gedacht wat ergonomisch heffen van lasten ongecompliceerd en veilig maakt: stabiliteit, eenvoudige bediening, weinig ruimte voor manoeuvreren, en dat is nog maar het begin. Verder: een laag lastzwaartepunt ook voor zwaardere ladingen, een verlaagd onderstel geschikt om europallets op te nemen en niet-strepende zwenkwielen met vastzetter. Een onderhoudsarme aandrijving in de mast zorgt voor eindeloos heffen en neerlaten, standaard verwijderbare platforms en optioneel monteerbare vorken verbreden het belastingsspectrum. Moet het hoger? Op verzoek breiden we uw minilift uit, bijvoorbeeld met hefhoogtes tot 2600 mm.Met oog voor uw gezondheid: miniliften verhogen ook de efficiëntieHet gebruik van miniliften betekent in de praktijk toegepaste arbeidsveiligheid. Dankzij de hefapparaten van KAISER+KRAFT behoren gezondheidsproblemen aan de wervelkolom, als gevolg van overbelasting van het lichaam tijdens het heffen, tot het verleden. Dat betaalt zich op verschillende wijzen terug: een professionele werkomgeving met de best mogelijke technische apparatuur aan de ene kant verhoogt de motivatie van het personeel en aan de andere kant blijven uw werknemers gezond. Dat verhoogt de efficiëntie. Welk bedrijf zou zich immers onnodige downtime willen veroorloven?Een grote familie en ze zijn allemaal erg sterk: hef- en hijsapparatenDe mens is het uitgangspunt: waar spierkracht niet voldoende is, reikt technologie de helpende hand. Hijsbanden, kranen, kabels, stapelaars... in onze online winkel vindt u hef- en hijsapparaten voor elke behoefte. Is ons aanbod is zo groot dat u advies wilt? Maar natuurlijk! Neem gewoon contact met ons op, want we zijn er voor u.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken