+32 800 12 899
  Pagina afdrukken

Wat zijn cookies

Cookies zijn alfanumerieke identificatietekens die wij via uw browser aan uw computer doorgeven. Ze zorgen ervoor dat onze systemen uw browser herkennen en bepaalde functies aanbieden. Op onze website zijn cookies bijv. nodig voor de weergave van het winkelwagentje. In de cookies worden geen veiligheidsrelevante gegevens of adresgegevens opgeslagen. U dient uw browser zo in te stellen dat cookies worden geaccepteerd, zodat u volledig van onze website gebruik kunt maken. Onder 'Zo activeert u cookies' vindt u een handleiding voor de cookie-instelling in uw browser. Vanzelfsprekend kunt u uw browser ook zo instellen dat er geen cookies worden geaccepteerd. Wel kunnen daardoor beperkingen ontstaan.

Zo activeert u cookies

Microsoft Internet Explorer

• Open het menu 'Extra' en selecteer 'Internetopties'.
  • Klik op het tabblad 'Privacy'.
  • Klik op de knop 'Standaard' (of ga handmatig naar de optie 'Normaal') onder 'Instellingen'.
  • Klik op 'OK'.

Mozilla Firefox

• Ga naar het menu 'Extra'.
  • Selecteer 'Opties'.
  • Selecteer nu het pictogram 'Privacy'.
  • Vink het selectievakje 'Cookies accepteren' aan.
  • Klik op 'OK' om uw wijzigingen op te slaan.

Google Chrome

• Klik op het menu 'Extra'.
  • Selecteer 'Instellingen'.
  • Klik evt. op 'Geavanceerde instellingen' of op de tab 'Details' (afhankelijk van de versie).
  • Klik onder 'Privacy' op 'Instellingen voor inhoud...'.
  • Selecteer de optie 'Opslaan lokale gegevens toestaan'.

Safari

• Ga naar het vervolgkeuzemenu Safari.
  • Selecteer 'Instellingen'.
  • Selecteer de tab 'Privacy'.
  • Selecteer onder 'Cookies blokkeren' 'Nooit'.