+32 800 12 899
  Pagina afdrukken

Als klant registreren | Mijn account

Uw gebruikersnaam en password kunt u zelf kiezen. Let op dat beide tussen de 6 en 20 tekens lang moeten zijn. Daarbij mogen geen trema's (ë, ï), spaties of speciale tekens worden gebruikt (uitzonderingen: @ . - en _). Gebruikersnaam en password zijn bovendien hoofdlettergevoelig.

Password vergeten | Password wijzigen

Wanneer u uw password bent vergeten, kunt u bij ons snel en eenvoudig een nieuw password opvragen. Klik op ’Password vergeten’ en voer uw gebruikersnaam en e-mailadres in. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail met een nieuw, automatisch gegenereerd password. Hiermee kunt u zich dan weer aanmelden. Uw profiel blijft vanzelfsprekend behouden. Verander dit nieuwe password nadat u de eerstvolgende keer inlogt.
U bent uw password vergeten en hebt al een nieuw password aangevraagd. Toch kunt u zich niet aanmelden! Waarom?

Kopieer het password dat wij u hebben toegestuurd uit de e-mail en voeg het in bij ’Password’. Soms wordt bijvoorbeeld een hoofdletter ’O’ met een nul ’0’ verwisseld.
Het kan er ook aan liggen dat uw oude password zich nog in het tussengeheugen van uw computer (cache) bevindt.
Bij Microsoft Internet Explorer kunt u uw cache legen door naar het menu ’Extra’ te gaan en dan naar ’Internetopties’. In het tabblad ’Algemeen’ ziet u het onderdeel ’Tijdelijke Internet-bestanden’. Druk daar op de knop ’Bestanden verwijderen’. Druk verder bij ’Geschiedenis’ op de knop ’Geschiedenis wissen’. Als u de browser vervolgens sluit en weer opent, kunt u nogmaals proberen aan te melden met het nieuwe password.

Als u zich dan nog steeds niet kunt aanmelden, stuur ons dan een e-mail. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u verder te helpen.