+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Voor formaat
Materiaal
Kleur
Hoogte
Formaat
Foliedikte
Eigenschap
Diepte
Meer weergeven
 

Kantoorartikelen

Magneten, flip-overpapieren, etiketten, ordners, hangmappen... Zo veelzijdig als de werkzaamheden in uw bedrijf zijn ook de materialen die dagelijks worden gebruikt. Het juiste kantoormateriaal is fundamenteel voor soepele arbeidsprocessen en een perfecte organisatie. Maar goed dat ons assortiment voor bijna alle wensen de juiste materialen bevat!
Er zijn 183 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 183 artikelen gevonden

Kantoorbenodigdheden van de hoogste kwaliteitEen goed ingericht kantoor werkt als een gezond organisme: de bloedsomloop is stabiel, het metabolisme werkt, alle organen werken. Maar duurzame prestaties vereisen optimale zorg bij alles wat u nodig heeft. Met kantoorbenodigdheden van KAISER+KRAFT, houdt u uw kantoor fit, want we bieden alles, van opslag tot hoogwaardige presentatie, alles wat uw kantoorinrichting perfect maakt.Organiseren, opslaan, verzenden – met kantoorbenodigdheden van KAISER+KRAFTWie heeft er tijd om te zoeken tijdens de hectiek van alledag? Niemand. Dat is waarom we ervoor zorgen dat u alles op de juiste plaats vindt. We presenteren een breed assortiment aan archiefsystemen van toonaangevende leveranciers, van hangmappen tot documenthouders voor de meest uiteenlopende behoeften. Structuur is maar een deel van het geheel en daarom bieden we u ook veel handvatten bij zaken die met technische hulpmiddelen veel efficiënter te doen zijn. Labelen, snijden, lamineren: onze kantoormachines maken het leven gemakkelijker, omdat ze tijd besparen en dus geld. Daarom worden ze veilig opgeborgen, net als belangrijke documenten. Onze kluizen in verschillende maten zorgen voor veiligheid voor dat wat veilig opgeborgen moet worden.Het juiste verpakkingsmateriaal voor elke zendingMaar als iets weg kan ... of zou moeten, omdat u iets naar uw klanten moet sturen? Als u wilt dat uw te verzenden goederen de reis naar de geadresseerde overleven, ontvangt u bij KAISER+KRAFT het juiste verpakkingsmateriaal van verpakkingstabel tot zelfklevende rol. Natuurlijk is het met zo'n overvloed aan kantooraccessoires handig als u bent geregistreerd in onze onlineshop. Sla uw winkelwagen op in uw klantenaccount en roep deze zo nodig op. Aanvullingen gemakkelijk gemaakt.Laat u van uw beste kant zien: van presentatie tot entertainmentU heeft vast en zeker wel eens last van plankenkoorts gehad vóór een lezing, omdat u dacht dat er aan uw presentatie ’iets’ ontbrak. Daarvoor hebben wij de juiste middelen: op onze raadgeverpagina Presentatie kunt u informatie en tips vinden over hoe u heel goed en inspirerend op uw toehoorders inwerkt. Natuurlijk, zijn al deze handige tools bij ons verkrijgbaar, van flip-over en presentatiewanden tot presentatiewagen voor uw beamer. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kabeldoorvoeren | Dienbladwagens | Zwenkarmen | Ladeblokken | Beschermmatten | Kledingkasten | office akktiv wandhouders | Leitz verdeelkasten

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken