+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Reinigingscapaciteit
Ruimtelijke afmetingen
 

Luchtbevochtigers

Smog in het kantoor? Dat kan niemand gebruiken! Geef droge en bedompte lucht geen kans! Met een luchtreiniger gaat u gezondheidsrisico’s tegen en zelf geurtjes worden verwijderd.
Er zijn 18 artikelen gevonden
| | |
IDEAL - Luchtreiniger AP15
voor ruimtes tot 15 m²
Excl. BTW
239,-
IDEAL - Luchtreiniger AP30
voor ruimtes tot 30 m²
Excl. BTW
285,-
IDEAL - Luchtreiniger AP45
voor ruimtes tot 45 m²
Excl. BTW
359,-
Luchtreiniger
reinigingscapaciteit 3000 m³/h
Excl. BTW
3.350,-
Mobiele luchtontvochtiger
luchtvolumestroom 580 m³/h
Excl. BTW
1.395,-
Mobiele luchtontvochtiger
luchtvolumestroom 1000 m³/h
Excl. BTW
1.195,-
Luchtontvochtiger
ontvochtigingscapaciteit 40 l/24 uur
Excl. BTW
2.090,-
Luchtontvochtiger
ontvochtigingscapaciteit 80 l/24 uur
Excl. BTW
2.490,-
Luchtontvochtiger
ontvochtigingscapaciteit 100 l/24 uur
Excl. BTW
2.490,-
Luchtontvochtiger
ontvochtigingscapaciteit 120 l/24 uur
Excl. BTW
2.750,-
Luchtontvochtiger
verrijdbaar op 4 zwenkwielen
Excl. BTW
2.690,-
Nieuw
Kaercher - Luchtreiniger AFG 100
voor ruimtes tot 60 m²
Excl. BTW
1.695,-
Nieuw
IDEAL - Luchtreiniger AP30 Pro
voor ruimtes van 20 - 40 m²
Excl. BTW
419,-
Nieuw
IDEAL - Luchtreiniger AP40 Pro
voor ruimtes van 30 - 40 m²
Excl. BTW
499,-
Nieuw
IDEAL - Luchtreiniger AP60 Pro
voor ruimtes van 50 - 70 m²
Excl. BTW
799,-
Nieuw
IDEAL - Luchtreiniger AP80 Pro
voor ruimtes van 70 - 100 m²
Excl. BTW
999,-
Nieuw
IDEAL - Luchtreiniger AP140 Pro
voor ruimtes van 120 - 160 m²
Excl. BTW
1.775,-
Nieuw
IDEAL - Luchtwasser AW60
voor ruimtes tot ca. 60 m²
Excl. BTW
429,-
Er zijn 18 artikelen gevonden

Goed ademhalen met luchtreinigers van KAISER+KRAFTMilieuactivisten, bootwerkers en bosbouwers hebben één ding gemeen: ze werken veel in de frisse lucht. De meesten van ons brengen 90 procent van ons leven in gesloten ruimtes door en daar is de lucht minder fris – tenzij u een luchtreiniger van KAISER+KRAFT gebruikt. Dit zorgt ervoor dat uw werknemers goed kunnen ademhalen, zonder gevaar voor de gezondheid en zonder concentratieverlies.Wat zijn de voordelen van luchtreinigers?Vooral in kamers met meerdere mensen wordt de lucht snel bedompt. Of het nu gaat om uitlaatgassen en pollen van buiten, virussen, bacteriën of chemische dampen, we ademen vaak de halve dag een mengsel in dat dit allemaal bevat. Op de lange termijn verhoogt dit het risico op ernstige ziekten. Op de korte termijn zorgt slechte lucht ervoor dat we ons moe, slap en futloos voelen. Mensen met allergieën moeten bovendien vaak niezen, krijgen gezwollen ogen en dergelijke.Met luchtreinigers profiteren uw werknemers ook binnen van frisse lucht. Dat betekent:  • Hogere efficiëntie

  • Minder problemen door allergieën

  • Lager risico op vervolgziekten

  • Schone oppervlakken door minder vuil in de lucht


Waarom is het gebruik van luchtreinigers beter dan luchten?Wie bedompte lucht wil vervangen door frisse lucht, opent meestal het raam. Het nadeel daarvan is dat terwijl er nieuwe lucht binnenstroomt, er ook nieuwe dampen, pollen en andere verontreinigende stoffen van buiten mee naar binnen komen.Luchtwassers wisselen geen lucht uit, maar reinigen deze met behulp van verschillende filtersystemen. Meestal wordt een voorfilter voor grove vuildeeltjes gebruikt, een HEPA-filter voor kleine deeltjes en een actief koolstoffilter voor slechte geuren. De apparaten hebben een ventilator om de lucht aan te zuigen. Luchtwassers werken met een waterfilter. Het voordeel: de apparaten zijn tegelijkertijd luchtbevochtigers die tijdens verwarmingsperioden droge kamerlucht voorkomen. Luchtreinigers zijn echter efficiënter in het filteren van kleine deeltjes en beter voor mensen met allergieën.Hoe vindt u het juiste apparaat?Bij KAISER+KRAFT kunt u luchtreinigers van IDEAL aanschaffen met verschillende filtersystemen en voor kleine kantoren, alsook voor gebieden met een oppervlak van meer dan 50 m². Hoe snel het apparaat de lucht in een ruimte reinigt, wordt zichtbaar aan de hand van de CADR-waarde (Clean Air Delivery Rate). Eenvoudig schoonmaken en onderhoud verhoogt het comfort.Waar u verder nog op moet letten, is de geluidsproductie. Hoe lager dit blijkt te zijn, des te prettiger het is om te werken terwijl hij aanstaat.Wat we nog meer aanbevelenGezondheid is het belangrijkste, thuis en op het werk. Bij KAISER+KRAFT vindt u veel producten voor ergonomisch en ontspannen werken. Bovendien vindt u in onze shop moderne kantoormachines, van papiervernietigers tot lamineerapparaten. Laat u nu inspireren om een werkomgeving te creëren waarin uw medewerkers zich heel prettig voelen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken