+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Leveringsomvang
Serie
 

Kantoorinrichting

Wat heeft een mens nodig om te kunnen genieten van kantoorwerk? Inderdaad! Een fijne kantoorinrichting. Het liefst een waarin alles bij elkaar past en dat voor harmonie en evenwicht zorgt. Wij hebben perfect op elkaar afgestemde kantoorseries in de aanbieding. Bestel nu uw toekomstig kantoor compleet en gemakkelijk bij ons!
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
PETRA Compleet kantoor
inclusief bureaustoel
Excl. BTW
1.095,-
Nieuw
mauser - Complete kantoorwerkplekinrichting ARCOS
bureau, vleugeldeurkast, verrijdbaar ladeblok met 3 laden
Excl. BTW
1.175,-
Nieuw
mauser - Complete kantoorwerkplekinrichting ARCOS
bureau, vleugeldeurkast, verrijdbaar ladeblok met hangmappenlade
Excl. BTW
1.175,-
JACK Compleet kantoor
bureautafel, verrijdbaar ladeblok, stelling
Excl. BTW
579,-
Nieuw
mauser - Complete kantoorwerkplekinrichting ARCOS
bureau, schuifdeurkast, verrijdbaar ladeblok met 3 laden
Excl. BTW
1.275,-
Nieuw
mauser - Complete kantoorwerkplekinrichting ARCOS
bureau, schuifdeurkast, verrijdbaar ladeblok met hangmappenlade
Excl. BTW
1.275,-
JACK Compleet kantoor
bureautafel, verrijdbaar ladeblok, kast
Excl. BTW
699,-
MULTI Compleet kantoor
1 tafel, 1 stelling, 1 verrijdbaar ladeblok, 1 dossierkast, met kantoordraaistoel in zwart
Excl. BTW
759,-
Aankoopadvies voor categorie Kantoorinrichting
Er zijn 8 artikelen gevonden
Een complete kantoorinrichting voor een vaste prijs
Een complete kantoorinrichting, dat is een comfortabele oplossing. De volledige kantoorinrichting komt hier uit een hand en is exact op elkaar afgestemd. Zo wordt het kantoor snel en eenvoudig fraai en doelgericht vormgegeven. Zoek in het online assortiment eenvoudig het geschikte model uit. Ook vierdelige kantoorinrichtingen zijn hier voor een totaalprijs verkrijgbaar. Bij de producten worden de bestanddelen en afmetingen exact weergegeven. Complete kantoren zijn vaak geschikt voor de inrichting van nieuw opgerichte bedrijven. Leg de basis voor uw bedrijf.

Kantoor: compleet met geselecteerde ensembles
Hoogwaardig kantoor, compleet besteld en snel geleverd in onze webshop. Kantoormeubelen, kantoor bureaus en ladeblokken worden in een praktische set geleverd en kunnen meteen naar wens worden gearrangeerd. Ook comfortabele kantoorstoelen mogen in dit aanbod niet ontbreken. Zo ontstaat in een mum van tijd een kantoor compleet met functionele meubels. De kantoorinrichting kan ook gemakkelijk worden uit gebreid indien nodig. Als er meer bureaus of kantoorkasten nodig zijn, kunnen de gewenste componenten bij de bestaande set worden besteld. Een kantoor compleet vorm geven op zo een flexibele basis, daarop kan worden voortgebouwd. Dat is vooral praktisch wanneer de kantoorruimtes moeten worden uitgebreid. Complete kantoren kunnen ook worden gemultipliceerd. Heeft u bijvoorbeeld een landschapskantoor gepland, dan kunt u meerdere ensembles samenvatten tot het gewenste aantal werkplekken is bereikt. Het voordeel daarvan is het gelijkblijvende design en de adequate samenstelling van de afzonderlijke werkplekken. Wij hechten bij de kantoorinrichting veel waarde aan de uitstekende kwaliteit en fraaie designs. Het kantoor compleet in een keer aanschaffen is vaak veel rendabeler in de aanschaffings kosten dan vergelijkbare kantoren die uit afzonderlijke meubelstukken bestaan. Ontdek ook de talrijke voordelen van de kantoorinrichting van KAISER+KRAFT en vind hier de juiste kantoorbenodigdheden voor uw ruimtes.
Producten vergelijken