mauser Kantoortafels

Ruim en flexibel: mauser bureaus creëren een productieve werkomgeving – omdat ze voldoende plaats bieden aan de nodige arbeidsbenodigdheden. Bovendien kunnen ze individueel worden aangepast aan de behoeften van uw werknemers. Van enkele bureaus tot gekoppelde modellen: op kaiserkraft kunt u bureaus van mauser in verschillende uitvoeringen aanschaffen.

Relevant
Aantal artikelen: 124

Bureaus van mauser – flexibel en ruim

U wilt voor het werk een ruime en vooral flexibele kantoortafel? Dan zijn de bureaus van mauser echt iets voor u! De werktafels kunnen individueel worden afgestemd op uw behoeften en passen zich zo aan uw werk aan. De kantoortafels van mauser bieden onder meer de mogelijkheid van aanbouwtafel, die wanneer dat nodig is extra ruimte bieden. Bovendien kunt u de voor u benodigde hoogte instellen. Zo ontstaan veel verschillende bureaucombinaties waaruit u uw passende mauser werktafel kunt kiezen. Het robuuste tafelbladmateriaal completeert de hoogwaardige kantoortafel.

Bureaus van mauser voldoen net als de rest van de producten van de traditionele onderneming mauser aan het motto ’Meubels, die meedenken’. Generaties lang ontwikkelt het bedrijf intelligente meubels die de behoeften van de klant heel dicht benaderen. Bureaus van mauser moeten dynamische werkzaamheden ondersteunen, zodat de wervelkolom, het bewegingsapparaat en de gehele bloedsomloop niet worden belast.