+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

VOORDELEN VOOR Key Accounts

 

Wat maakt ons aantrekkelijk voor onze key account klanten? Onze idealen duurzaamheid, projectafwikkeling, e-procurement, logistiek advies en Europees handelen zijn voor klanten criteria die KAISER+KRAFT doen uitblinken, omdat ook zij milieuvriendelijk zaken willen doen en omdat bestelprocedures bij ons uiterst efficiënt verlopen.

Duurzaamheid en field marketing

In het kader van field marketing worden key accounts desgewenst continu begeleid door een adviseur, die helpt het assortiment te analyseren, te onderhouden en te optimaliseren. Dit gaat meestal gepaard met een van tevoren afgesloten raamovereenkomst, waarin onze diensten worden vastgelegd. Met de adviseur en onze andere diensten, zoals onderhoud, CAD-planning en individuele producten kunnen projecten ter plaatse individueel en spoedig worden gerealiseerd.

 

De duurzaamheid in onze onderneming biedt een groot voordeel voor onze key accounts. Werknemers verlangen bijvoorbeeld ergonomische kantoormeubels die niet gelakt zijn met schadelijke stoffen, maar als ’groene’ producten gecertificeerd zijn. KAISER+KRAFT biedt in het kader van zulke verzoeken producten van het topmerk EUROKRAFT active green. Deze producten kan de klant bij het verzamelen van gegevens voor zijn CO2-voetafdruk in zijn lijst opnemen en profiteert daardoor van een betere ecobalans. De ecobalans wordt eveneens positief beïnvloed door de CO2-neutrale verzending van al onze artikelen.

E-business

Het door KAISER+KRAFT in diverse vormen aangeboden e-procurement vereenvoudigt bestelprocedures en biedt op maat gemaakte mogelijkheden die aan de wensen van onze klanten voldoen. Een key account profiteert daardoor van de integratie van ons productassortiment in het eigen goederenbeheersysteem. Uw werknemers van diverse afdelingen hebben zo de mogelijkheid producten direct te bestellen, terwijl hun meerderen deze bestellingen alleen nog moeten goedkeuren of afwijzen, voordat de verzamelbestelling bij ons binnenkomt.

Internationaliteit

Veel van onze klanten zijn, net als wij, vertegenwoordigd in heel Europa. Wanneer u KAISER+KRAFT als leverancier in verschillende landen hebt gekozen, heeft u het voordeel dat u in ieder land een product met hetzelfde artikelnummer kunt bestellen. Dat vereenvoudigt niet alleen de bestelprocedure, maar ook de inventarisatie.

Uw voordeel

Wij bieden u al deze diensten, omdat ons onze klanten met al hun wensen na aan het hart liggen. Zowel kleine bedrijven als grote internationale klanten ontdekken hun voordelen bij KAISER+KRAFT.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken