+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Kleur
 

Bloembak

Bloembakken voor uw bedrijf waarin u uw kantoorplanten kunt in plaatsen. Zo wordt het fleuriger op uw bedrijf. Deze plantenpotten hebben een uitstekende kwaliteit en zorgen voor een extraatje op uw bedrijf. Koop tevens ook uw sierplanten bij ons.
Er zijn 13 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 13 artikelen gevonden

Bloempotten en vazen: de beste manier om uw bloemen plaats te gevenPlanten fleuren uw werkomgeving op, maar u kan geen planten kopen zonder er de potten bij te kopen. Ontdek daarom onze plantenpotten waarin u uw planten kunt plaatsen. U kan onze kunstof planten terugvinden op onze website. Breng meer creativiteit in uw kantoorruimte door planten en plantenpotten aan te kopen.Waarop moet ik letten bij het kiezen van plantenpotten en vazen?Functioneel gezien moeten de potten de planten voldoende ruimte geven om de wortels zich te ontvouwen en optimaal voedingsstoffen en water te absorberen. Maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken bij kunstplanten. Wat hier vooral telt is de optische wisselwerking.Ziet u het al voor u? Een kantoor met bij kunstplanten die net echt lijken. Een wandklok, een scheidingswand die uw kantoorruimte, in 2 verdeeld. Kies daaruit ook een bureautafel met de geschikte bureaustoel die compleet in regel is met uw gezondheid. Een bureaulamp komt ook altijd van pas wanneer het winter wordt en u niet voldoende licht binnen hebt.

Arrangementen waarbij de basisgeometrie van de plant wordt weerspiegeld in de pot hebben een zeer harmonisch effect. Een ronde buxusboom komt tot zijn recht in een ronde plantenbak, piramides zien er perfect uit in conische vaten. Minimalistische plantenpotten en vazen in eenvoudige cuboïde vormen complete tere, rechte planten zoals de Sansevieria.Que kleur accentueren potten en vazen in felle kleuren bijzonder goed uitbundige bloemstukken in bonte kleuren, terwijl zwart, wit en grijs het groen van varens, palmen en co. doen schitteren.Potten en vazen als elementen van een modern werkplekontwerp'Biophilic Design’ verbreid zich steeds meer binnen de administratieve vleugels en kantoren. Deze inrichtingsbeweging wil de natuur naar de werkplek brengen. En dat werkt zonder architectonische meesterwerken. Zo zijn ruimteverdelers van (echte) planten een prachtig idee om het werkklimaat aantoonbaar te verbeteren.Het enige wat u nodig heeft is ten minste heuphoge potten of plantenpotten en bijhorende hoge en weelderige groene planten. Deze natuurlijke hekwerken zorgen voor meer privacy zonder de ruimte te overschaduwen of met visueel afschrikkende barrières te belasten. En naast een kalmerende muur van groen, komt het gewoon beter uit.U kunt ook zones in de bedrijfscafetaria of receptie op deze manier indelen, zonder dat deze grenzen te zwaar of te compact lijken. Deze natuurlijke lichtheid is een van de basisprincipes van Biophilic Design.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Vloerreiniging | Tijdschriftenstellingen | Deurmatten | Kleedkamerkasten | Verbandkoffers | Medicijnkasten | Tojo staande kapstokken | Wolf staande kapstokken

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken