+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Verlichting
Hoogte
Diepte
Breedte
 

Glazen kasten

Ontdek al onze glazen kasten, vitrinekasten en ander presentatiekasten. Deze glazenkasten zijn bedoeld om al hetgeen wat kostbaar is te tonen aan het grote publiek. Wat heeft voor u een emotionele waarde, of waar bent u fier op. Zet het dan meteen in een van onze glaze vitrinekasten.
Er zijn 60 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 60 artikelen gevonden

Vitrines: Laat zien, wat u te bieden heeft!Zien en gezien worden is het devies. Vitrines van KAISER+KRAFT vormen de perfecte springplank voor uw artikelen en expositiestukken. Ze trekken de gewenste aandacht naar zich toe en zorgen ervoor, dat het bij bekijken blijft als u uw topstukken op beurzen, in winkels of op kantoor uitstalt.Onze vitrines maken uw expositiestukken zichtbaarLaat uw producten schitteren in een stijlvolle zuil-, stand- of wandvitrine. Klein of groot, smal of met een extra groot opstelvlak. Vitrines met onderkasten verschaffen u de mogelijkheid om toebehoren voor presentatie en verkoop in hetzelfde meubelstuk te bewaren. In hoogte verstelbare legborden zorgen voor flexibiliteit bij het inrichten.Mocht u de vitrine midden in een ruimte willen plaatsen, bevelen wij een model met vier of vijf glazen zijden aan. Als u gebruik maakt van verschillende lichtintensiteiten, zorgen geïntegreerde LED-spotjes of verlichtingstrips voor nog meer aandacht. Elegante decoratie-elementen zoals decoratieplateaus of decoratievoetjes verlenen uw presentatie bovendien een exclusief tintje.Vitrines: bescherming tegen ongelukken en diefstalMooie voorwerpen zorgen voor de verleiding om ze aan te raken. Met een vitrinekast van KAISER+KRAFT blijft de inhoud ook dan daar, als er net even niet op wordt gelet. Het sterke veiligheidsglas is bestand tegen opdringerigheid en blijft ook bij aanstoten onbeschadigd. Veiligheidscilindersloten geven dieven geen kans.Wilt u graag ondersteuning bij het selecteren van vitrines en het inrichten van uw verkoop- en expositieruimtes? Wij helpen u graag persoonlijk verder. Bovendien vindt u bij ons vele andere producten voor de presentatie, van vitrinekasten tot aan reclamestandaards.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Wandborden | Tijdschriftenstellingen | Papiersnijmachine | Wandvitrines | Badgehouders | Kleefetiketten | QUIPO prikborden | MAUL whiteboardtoebehoren

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken