+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Veldlast
Vakdraagvermogen
Stellingtype
Materiaal
Hoogte
Draagbalklengte
Diepte
Breedte
Meer weergeven
 

Palletstelling

Ontdek onze palletstellingen. Deze palletstellingen zijn van een uitstekende kwaliteit en worden zeer veel gebruikt in de verschillende magazijnen. Een palletstelling van bij ons kunt u overal gebruiken. Zorg ervoor dat al uw palletten kunnen opgestapeld worden op onze palletstellingen.
Er zijn 22 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 22 artikelen gevonden

Palletstelling: altijd ordelijk en handigAls u goederen op pallets opslaat, dan is de beschikbare ruimte vaak een issue. Het is immers onmogelijk om zwaar beladen wegwerppallets of houten pallets veilig op elkaar te stapelen. Palletstellingen lossen het probleem op.Waarvoor zijn palletstellingen bijzonder geschikt en hoe zijn ze geconstrueerd?Een typische palletstelling is bijzonder robuust, stabiel en geschikt voor volledig beladen europallets. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale opleggers en de robuuste steunframes.U kunt deze stellingen in een bouwdoossysteem samenstellen en naar wens op bijvoorbeeld wegwerppallets en andere soorten pallets plaatsen. Hier worden de paletten per niveau naast elkaar gestapeld. Daarom zijn deze stellingen bijzonder geschikt voor de gesorteerde opslag in duidelijke hoeveelheden van verschillende producten op pallets.Deze palletstellingen zijn maar een klein onderdeel van alle stellingen die wij ter beschikking hebben. onze Bandenstellingen

of onze kwalitatief hoogstaande Draagarmrekken. Voorts zijn onze Inhaakstellingen en Magazijnstellingen een absolute topper in verschillende magazijnen.

In het projectvoorbeeld van Vishay tonen wij u een zeer individuele uitvoering van de verschillende opslagmogelijkheden voor houten en wegwerppallets binnen een specifieke ruimte.Welke voorschriften gelden voor het vastzetten op en rond de palletstelling?Naast de richtlijnen en voorschriften voor de omgang met de stellingbedieningsmachines en voor de uitrusting van de magazijninrichting, mag u niet vergeten dat de nodige aanrijbeveiligingen bij palletstellingen, met name bij inrijstellingen, wettelijk verplicht zijn.Palletstellingen moeten worden gecontroleerd – hoe vaak en door wie?Om in hetzelfde verhaal te blijven kunt u zeker ook naar onze Opbergrekken kijken, of naar onze Ordnerkasten .Zoals bij veel inspecties moet er een bevoegd persoon worden aangesteld. Deze persoon moet hebben bewezen dat hij in staat is om met de magazijninrichting en de stellingen om te gaan – idealiter over meerdere jaren ervaring beschikt. Bovendien moet de inspecteur op de hoogte zijn van de huidige eisen en technische innovaties en in staat zijn eventuele gebreken duidelijk te identificeren.Voor meer informatie over ons assortiment stellingen, houten pallets en andere opslagproducten kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Draadkorven | Lockerkasten | Legbordstellingen | Sportenladders | Aluminium ladders | Aluminium boxen | EUROKRAFT palletstelling | EUROKRAFT stellages

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken