+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Vakdraagvermogen
Platformbreedte
Materiaal
Hoogte
Draagvermogen
Breedte
 

Platenstellingen

Op zoek naar goede stevige platenstellingen? Deze worden vooral gebruikt in de industrie. Onze industriële platenstellingen zijn onmisbaar in een houtzagerij. Als het nu gaat om handige platenstellingen of platenstellingen zonder beugels, alle soorten kunt u bij ons vinden.
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 8 artikelen gevonden

Platenstandaards en platenstellingen voor verticale opslagKent u dat, als u naar een bouwtekening kijkt die er betekenisloos uitziet? Dan draait u het blad om en opeens begrijpt u alles. Misschien is de platenstelling op die manier uitgevonden. Helaas weten we het niet, maar we weten wel welke voordelen onze platenstellingen voor de opslag hebben. Bovendien vinden wij, dat u van deze voordelen moet kunnen profiteren.Platenstandaards en platenstellingen: Alles in één oogopslagNatuurlijk kunt u houten panelen, platen of plaatwerk opslaan in een gewone stelling. Het nadeel hiervan is, dat als u een bepaalde plank of een bepaalde plaat metaal nodig heeft, u er in het ergste geval alles uit moet halen en later weer terug moet zetten.Het is beter om de zaak om te draaien en te kiezen voor een platenstelling of een plaatmateriaal-opslagbox. Platen en plaatstaal kunnen daar verticaal worden opgeslagen. Zo heeft u altijd een compleet overzicht – zonder onnodig in- en uitruimen. Daarnaast maakt u optimaal gebruik van de ruimte in de hoogte.Platenstellingen in verschillende formatenBij KAISER+KRAFT zijn platenstandaards verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en ook plaatmateriaal-opslagboxen met diverse laden. Platenstellingen met beugels op verschillende hoogtes, de zogenaamde restantenstellingen, zijn ideaal voor het sorteren van borden in verschillende formaten – de kleine naar voren en de grote naar achteren. Let ook op de draaglast van stelling, vooral bij de opslag van zware lasten.Voor containers, vaten en kratten raden wij traditionele horizontale opslag aan. Gelukkig vindt u bij KAISER+KRAFT een ruime keuze aan stellingsystemen en kasten voor magazijn, werkplaats en kantoor. Zo vindt u beslist voor alles een plekje.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Onderdelenbakjes | Trapladders | Aluminium boxen | Telescooprails | Palletframes | Lockerkasten | Tojo kantoorkasten | EUROKRAFT platenstellingen

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken