+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Soort bord
Materiaal
Eigenschap
 

Borden voor brandbeveiliging

Heeft u borden voor brandbeveiliging volgens ASR A1.3 / ISO 7010 nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek onze soorten borden en leer alles over de benodigde herkenningsafstanden.
Er zijn 12 artikelen gevonden
| | |
Aankoopadvies voor categorie Borden voor brandbeveiliging
Er zijn 12 artikelen gevonden

Wat te doen bij brand?Activeer het brandalarm, verlaat het gebouw en/of probeer de brand te blussen. Dat is het antwoord. Waar moeten we nu langs? Waar is de alarmknop, waar is het brandblusapparaat en hoe kom je veilig buiten? Dat is wat veiligheidsborden zoals borden voor brandbeveiliging, nooduitgangen en dergelijke ons vertellen.


Waar zijn uw veiligheidsborden en hoe goed kunt u ze op dit moment herkennen? Als u deze twee vragen kunt beantwoorden met een ’hier’ en een ’goed’, weet u zeker wat u precies nodig heeft en scrolt u naar het product van uw keuze.


Misschien weet u niet zo veel over de voorgeschreven maten en afstanden voor veiligheidssignalisatie of wilt u meer weten over brandbeveiliging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.Wat zijn borden voor brandbeveiliging?Borden voor brandbeveiliging zijn veiligheidsborden die de brandblusapparaten markeren die nodig zijn voor de brandbeveiliging. Het aanbrengen van borden op de inrichting is verplicht op de werkplek. Dit om ervoor te zorgen dat branddetectoren en brandbeveiligingsmiddelen snel gevonden worden. Borden voor brandbeveiliging zijn al vele jaren gestandaardiseerd. De huidige veiligheidsmarkering is in februari 2013 in ASR A1.3 opgenomen. Volgens DIN EN ISO 7010 bestaat een bord voor brandbeveiliging altijd uit een wit pictogram op een rode achtergrond. Er staat geen tekst op en daarom kunnen ze internationaal worden gebruikt. In onze webshop zijn alle twaalf borden voor brandbeveiliging verkrijgbaar. 1. Brandslang

 2. Brandweerlift

 3. Ladder

 4. Brandblusser

 5. Middelen en apparatuur voor brandbestrijding

 6. Brandmelder

 7. Telefoon brandalarm

 8. Richtingaanduiding rechtdoor

 9. Richtingaanduiding schuin

 10. Branddeken

 11. Verrijdbare brandblusser

 12. Brandwerende deur


Hoe kan ik de borden voor brandbeveiliging correct aanbrengen?De montagehoogte van de borden voor brandbeveiliging is meestal ca. 200 – 220 cm (kozijnhoogte). Het is belangrijk dat brandblusapparatuur kan worden gevonden, zelfs als het zicht erop door een object wordt belemmerd. Afhankelijk van het type bord kunnen borden voor brandbeveiliging op verschillende manieren worden bevestigd.Welke soorten borden zijn er?U kunt bij ons borden voor brandbeveiliging kopen als tweedimensionale borden met vouw of als eendimensionale borden. Selecteer ’Standaard’ als u uw bord voor brandbeveiliging als zelfklevende folie wilt bestellen.


U kunt ook de grootte van de borden kiezen, omdat ze afhankelijk zijn van de herkenningsafstand, d.w.z. de afstand van waaruit het bord gezien wordt. Meer informatie hierover vindt u in ons inkoophandboek Herkenningsafstanden.


Let op: Als de verlichting in uw bedrijf uitvalt, moeten uw veiligheidsborden nog steeds zichtbaar zijn. Daarom hebben we lichtgevende borden die ook als het donker is de weg wijzen.


Neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij helpen u graag bij de keuze van uw borden voor brandbeveiliging in overeenstemming met de richtlijn betreffende de werkplek, hoewel we hopen dat u ze nooit echt nodig zult hebben.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Afzetbanden | Kettingstandaards | Verwijzingssystemen | Afzetkettingen | Vloermarkeringen | Persoonsbegeleidingssysteem | Justrite opvangbakken | CEMO opvangbakken

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken