+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Voor bandsoort
Voor bandbreedte
 

Sluitzegels

Omsnoeringsband om het pakket leggen, spannen, met een sluitzegel de band verbinden en klaar. Dat klinkt niet alleen eenvoudig, dat is het ook. Als u bijpassende sluitzegels, metalen klemmen of sluitgespen heeft, tenminste.
Er zijn 11 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 11 artikelen gevonden
Sluitzegels – en de omsnoering zit als gegoten
Sluitzegels zijn ontwikkeld om de uiteinden van een omsnoeringsband met elkaar te verbinden en stevig af te sluiten. De eenheid kan een huls voor stalen en kunststof banden zijn, een metalen klem voor polyester of textielbanden of een sluitgesp voor kunststof banden. Bovendien verschillen de sluitzegels in ons assortiment qua materiaal, breedte, lengte en dikte. Zo vindt u bij ons voor veel verschillende omsnoeringsbanden de perfecte sluiting. Met behulp van een spanapparaat worden de sluitzegels om de op elkaar liggende banden gelegd en stevig gesloten. Zoekt u alles om de omsnoeren in één product, op elkaar afgestemd en voor verschillende toepassingen? Dan hebben wij ook diverse omsnoeringssets in de aanbieding!

Sluitzegels – uw pakket optimaal beschermen
Of het nu gaat om kleine pakketten, pallets of meerdere dozen, pakketten beveiligen en zekeren is altijd belangrijk. Met de juiste verpakking en opvulling van het pakket bent u al een eind op weg. Echter is het ook belangrijk het pakket tegen invloeden van buitenaf te beschermen. Tijdens het transport zou tape los kunnen laten en in het geval van meerdere dozen die tezamen verzonden dienen te worden is het ook belangrijk dat deze bij elkaar blijven. In dat geval is omsnoeren de juiste oplossing. Echter is een omsnoeringsband doorgaans niet genoeg, ook sluitzegels zijn van belang. Deze houden de uiteinden van de band bij elkaar en voorkomen dat de band tijdens transport opengaat of los komt te zitten. KAISER+KRAFT biedt verschillende sluitzegels aan voor iedere soort omsnoeringsband. Zo weet u zeker dat uw pakket in goede orde aankomt bij de klant.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken