+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Producttype
Materiaal
Kwaliteit
Inwendige lengte
Inwendige hoogte
Inwendige breedte
FEFCO-code
Draagvermogen
Meer weergeven
 

Vouwdozen

In onze webshop vindt u allerlei soorten kartonnen dozen: stansdozen, vouwdozen, dozen met stolpdeksel, verhuisdozen en nog veel meer. Kartonnen dozen beschermen uw goederen en vergemakkelijken het transport ervan.
Er zijn 19 artikelen gevonden
| | |
Aankoopadvies voor categorie Vouwdozen
Er zijn 19 artikelen gevonden
Kartonnen dozen
Hier vindt u kartonnen dozen voor een effectieve bescherming van het product en een comfortabele hantering bij transport en opslag. Onaangename reclamaties door transportschade en ontevreden klanten kunnen met geschikte kartonnen dozen worden voorkomen. Daarnaast kunnen kartonnen dozen eenvoudig opgevuld worden met pakpapier wat de artikelen nog beter beschermen zal tijdens de verzending. In welke staat een product bij de klant arriveert vormt het visitekaartje voor de zorgvuldigheid die de fabrikant in productie en expeditie investeert. Nuttige kartonnen dozen moeten daarom aan verschillende eisen voldoen. In ons onlineassortiment vindt u geschikte kartonnen dozen voor het verzenden van uw producten.

Efficiëntie bij verpakking en expeditie
Nuttige kartonnen dozen komen goed aan bij de klant. Ten eerste arriveren de bestelde goederen in de uitstekende toestand waarin ze ook verkeerden toen ze op weg werden gestuurd. Ten tweede bewijst een professionele verpakking dat niet op het verkeerde gebied bespaard wordt. Met de omvangrijke keuze uit hoogwaardige kartonnen dozen bij KAISER+KRAFT is het een eitje om de optimale oplossing voor uw verpakkingsprobleem snel en effectief te vinden. Bestaande uit één of meerdere delen, in verschillende afmetingen en vormen bieden ze optimale bescherming bij het verzenden en de opslag. Alle kartonnen dozen worden plat geleverd en zijn hierdoor eenvoudig op te slaan. Aan de hand van onze verpakkingstapes kunt u de dozen eenvoudig gereed maken voor gebruik. Echter kunt u ook kiezen uit vouwdozen, deze vouwt u eenvoudig in elkaar en zijn vervolgens klaar voor verzending. Indien u veel verzendlabels gebruikt, kunnen onze etiketten ook nog goed van pas komen. Kies uit een uitgebreid assortiment van verpakkingen de juiste kartonnen dozen die uw producten goed beschermen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken