Besteldienst +32 800 12 899

Wanneer u de webshop van KAISER+KRAFT gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring en in de helpsectie onder ’Cookies’.

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs beperken

-
Breedte
Dak kleur
Diepte
Framekleur
Hoogte
Kleur
Materiaal
Oppervlak
Vrije hoogte
 

Overkappingen – zodat u niet in de regen hoeft te staan
Overkappingen zijn een fundamenteel kenmerk van een verzorgd terrein. Bij de ingang van uw bedrijf ontbreekt nog een afdakje? Een overkapping voorkomt natte vloeren, gevaar voor uitglijden en vochtige brieven in de brievenbus. De fietsenrekken voor de medewerkers hebben nog geen dak? Doe er iets aan! Een overkapping zorgt in dit geval voor een droog zadel en dus een droge bips. Zelfs buitenterreinen met banken en tafels profiteren van overkappingen. Hier beschermen ze tegen plotselinge regenbuien. Overkappingen van trapeziumplaat, veiligheidsglas en vele andere materialen die een fraaie bescherming tegen het weer bieden, vindt u in ons online assortiment. De afzonderlijke dakelementen kunnen vrijstaand worden aangebracht of als aanbouwconstructie tegen wanden. Overkappingen met vlak dak passen probleemloos op het bedrijfsterrein en kunnen dankzij de korte montageduur in een handomdraai worden opgebouwd. Tussen de basisframes kunnen ondoorzichtige of transparante wanden worden aangebracht. In plaats van een klassiek fietsenrek om fietsen te stallen zijn ook staanders met ophanghaken verkrijgbaar. Ook wat vorm en kleur betreft heeft u een ruime keuze die voor iedere buitentoepassing een optisch aantrekkelijke oplossing biedt. Uw medewerkers zullen het comfort van een overkappingen weten te waarderen.

Afdakje voor rokers
Rondom gesloten overkappingen zijn bovendien een mogelijke optie om rokers voor elk seizoen en bij weer en wind een aangename plek aan te bieden. Attente bedrijven zorgen voor een afdakje voor rokers. De constructies van staal en glas zijn verkrijgbaar met afsluitbare deur. Ook deze kunnen snel en zonder veel moeite worden opgebouwd in de tuin, op het terras of waar dan ook. De veelzijdige overkappingen in de webshop zijn ook te gebruiken bij deuren, kelderingangen en inritten van garages. Ook bij storm en wind bereiken uw gasten, klanten en personeel droog het bedrijf en hoeven niet voor de deur in de regen te staan. Overkappingen van het merk EUROKRAFT of van de leverancier Mannus zijn ook online verkrijgbaar tegen de vertrouwde gunstige voorwaarden en zonder verzendkosten.

Overkappingen

Nooit meer in de regen staan en geen natte fietszadels, brieven en kranten meer. Met overkappingen maakt u hier een einde aan. Ideaal zijn overkappingen voor rokers en bij de ingang, voor kelderingangen, boven fietsenrekken en voor parkeergarages. Om van bushaltes en bovengrondse metrostations maar te zwijgen.
Er zijn 21 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW vanaf 2.395,-
Overkapping
overkapping tweezijdig
Excl. BTW vanaf 1.015,-
Overkapping
overkapping driezijdig
Excl. BTW vanaf 1.395,-
Overkapping
basiseenheid
Excl. BTW vanaf 1.055,-
Overkapping
aanbouweenheid
Excl. BTW vanaf 738,-
Excl. BTW vanaf 1.110,-
Excl. BTW vanaf 945,-
Achterwand voor platdak-overkapping
voor enkelzijdige uitvoering
Excl. BTW vanaf 506,-
Zijwand voor platdak overkapping
voor enkelzijdige uitvoering
Excl. BTW 504,-
Zijwand voor platdak overkapping
voor dubbelzijdige uitvoering
Excl. BTW 1.010,-
Excl. BTW vanaf 2.320,-
Overkapping, zeshoekig
met puntdak, zonder zijwanden
Excl. BTW vanaf 1.180,-
Excl. BTW 119,70
Excl. BTW 260,-
Deurelement voor zeshoekige overkapping
deuraanslag rechts, inclusief slotkast en greepgarnituur
Excl. BTW 338,50
Zijwand voor overkappingseenheid
trapeziumplaat, grijswit gecoat
Excl. BTW vanaf 238,50
Excl. BTW vanaf 322,50
Excl. BTW vanaf 3.425,-
Overkapping
basiseenheid, breedte 4200 mm
Excl. BTW vanaf 1.940,-
Overkapping
aanbouweenheid, breedte 4200 mm
Excl. BTW vanaf 1.500,-
Er zijn 21 artikelen gevonden
Producten vergelijken