+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Bandprofiel
Bouwwijze
Draagvermogen bij 4 km/h
Materiaal
Wieldiameter
 

Luchtbanden – perfecte eigenschappen voor het transport
Luchtbanden zijn de professionele oplossing voor het transport van zware goederen. De met lucht gevulde banden kunnen storende oneffenheden van de vloer compenseren en maken zo een soepel transport mogelijk. Zelfs bij slechte ondergronden zijn luchtbanden zeer geschikt, omdat door de aanpassing aan de ondergrond slechts een geringe weerstand merkbaar is. Bovendien zorgen met lucht gevulde banden voor een optimale stootdemping. Ook zijn deze wielen door het luchtkussen zeer vloervriendelijk. Bij luchtbanden staat de lucht in een slang onder druk, waardoor het voertuig resp. het gewicht kan worden gedragen. De luchtdruk bepaalt welk draagvermogen de band heeft. Als de luchtdruk minder wordt, neemt ook het draagvermogen af. Daardoor rijden transportapparaten slechter en kunnen ze minder belasting aan. Het is daarom raadzaam de luchtdruk regelmatig te controleren en indien nodig de banden op te pompen.

Geschikte banden voor uw bedrijf
Bij KAISER+KRAFT vindt u luchtbanden voor alle toepassingen. Hiermee kunt u beschadigde apparaten snel weer gebruiksklaar maken en hoeft de productie niet stil te vallen. De banden zijn op een plaatstalen velg gemonteerd en glanzend verzinkt. Een dubbel kogellager zorgt ervoor dat de wielen soepel draaien en de transportwagen eenvoudig te verrijden is. Voor de as en de wielbevestiging worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt, die een lange levensduur van de banden garanderen. Bovendien kunt u kiezen tussen banden met lijnprofiel of blokprofiel. De afmetingen variëren van 200 x 50 mm (wieldiameter x breedte) tot 260 x 85 mm. De luchtbanden kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Op aanvraag zijn ook andere asgaten, polyamide glijlagers, diverse wielafmetingen, kunststof velgen en andere banden leverbaar. Heeft u vragen? Er zijn verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Indien luchtbanden niet geschikt zijn voor uw toepassing, neem dan eens een kijkje in de rubriek wielen. Daar vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Luchtbanden

Onze luchtbanden passen zich gemakkelijk aan: ze kunnen ook grote oneffenheden van de vloer aan. Dankzij de zeer goede schokdemping en de lage weerstand zijn ze uiterst geschikt voor het transport van zware goederen op oneffen ondergrond. En natuurlijk zijn onze luchtbanden ook nog vloervriendelijk.
Er zijn 6 artikelen gevonden
| | |
Luchtband op plaatstalen velg
wiel-Ø x breedte = 210 x 65 mm
Excl. BTW
vanaf 49,85
Luchtband op plaatstalen velg
wiel-Ø x breedte = 260 x 85 mm, lijnprofiel
Excl. BTW
vanaf 71,70
Luchtband op plaatstalen velg
wiel-Ø x breedte = 260 x 85 mm, blokprofiel
Excl. BTW
vanaf 71,-
Luchtband op plaatstalen velg
wiel-Ø x breedte = 200 x 50 mm
Excl. BTW
vanaf 35,30
Luchtband
wiel met 1-delige plaatstalen velg
Excl. BTW
vanaf 34,25
Luchtband
wiel met 1-delige diepe velg van gelast plaatstaal
Excl. BTW
vanaf 68,20
Aankoopadvies voor categorie Luchtbanden
Er zijn 6 artikelen gevonden
Producten vergelijken