EUROKRAFT. En het werk is klaar in een handomdraai

Maak uw werk af voordat het u afmaakt. Met producten van EUROKRAFT

Equipped for tomorrow.

Blijf goed uitgerust, Wat er ook gebeurt.
office

Equipped for office.

office

Equipped for office.

transport

Equipped for transport.

Storage

Equipped for storage.

workshop

Equipped for workshop.

KAISER+KRAFT BELGIË – Koop hier uw kantooruitrusting, bedrijfsuitrusting en magazijnuitrusting!

Fijn dat u ons gevonden heeft! KAISER+KRAFT biedt uw onderneming totaaloplossingen voor aanschaf van intern transportmaterialen, magazijninrichting, en bedrijfs-, en kantooruitrusting in Europa. Onze medewerkers adviseren u graag en zorgen voor een perfect inkooptraject. Van rolsteiger tot pallethefwagen leveren we alles op tijd, op de gewenste plek en conform uw specificatie: ‘ALLES VOOR HET BEDRIJF’.

In de KAISER+KRAFT webshop vindt u meer informatie over onze diensten en de 70.000 artikelen die wij leveren. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat betekent ‘Alles voor het bedrijf’ voor ons en nog belangrijker, voor u als klant? Het is voor ons meer dan een slogan, het formuleert wat wij van onszelf verlangen – namelijk het bieden van totaaloplossingen aan onze klanten. Voor u is het de betrouwbare belofte van een partner die voorziet in werkuitrusting voor uw onderneming en kwaliteitsproducten voor elke toepassing. Goede producten, die functionaliteit, design en ergonomie samenbrengen.

Ontdek bij KAISER+KRAFT ons dekkend assortiment bedrijfsmiddelen: van afvalbakken en kantoormeubels tot registratieklokken

Hoe compleet is het assortiment in de webshop van KAISER+KRAFT? Zo compleet dat u alles vindt om uw onderneming draaiende te houden. Wij bieden topmerken zoals Kärcher-hogedrukreinigers, Rau-werkbanken of Zarges-ladders, en overtuigen met onze eigen hoogwaardige merken waarvan het merendeel geproduceerd wordt in Duitsland – een belofte voor degelijke kwaliteit. Met de producten van het eigen merk, EUROKRAFTpro bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en kunt u rekenen op duurzaamheid in gebruik met 5 jaar naleveringsservice en 10 jaar fabrieksgarantie op alle premiumproducten. Voor een nog hogere mate van duurzaamheid kiest u de activeGREEN lijn: ecologisch verantwoorde producten en recyclebare verpakkingen. Met het EUROKRAFTbasic eigen merk lijn van KAISER+KRAFT – geniet u 3 jaar garantie en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat heeft uw bedrijf nodig?

Een steekwagen, een magazijnbak of een kantoorstoel? Of mogen wij u ondersteunen met een complete inrichting van uw kantoorruimte, werkplaats of magazijn? Onze ervaren experts ondersteunen u graag met CAD-planningsservice en complete kantoormeubelseries. Zoek uit ons attractieve aanbod de gewenste uitrusting uit – of maak uw bestaande inrichting compleet met bijvoorbeeld passende dossierkasten of verrijdbare ladeblokken. Ook voor innovatieve productontwikkelingen zoals de elektrisch in hoogte verstelbare zit-/sta-bureautafel Upliner 2.0 kunt u bij ons terecht. Vergeleken met gebruikelijke bureautafels voldoet u met deze statafels aan de hedendaagse uitgangspunten voor ergonomische kantoorinrichting. Voor ergonomisch zitcomfort bieden wij u dekkende keuze uit onze vele kantoorstoelen van bijvoorbeeld – Dauphin, Topstar of Prosedia. En om het geheel af te maken mag groen niet ontbreken in uw ruimtes. Verfraai de omgeving met onze levensechte kunstplanten: ficus, palm of bamboe enz.– laat de planten spreken.

Ons uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten is slechts het begin van onze belofte als totaalleverancier en ware partner voor uw onderneming. KAISER+KRAFT is u graag van dienst met:

– complete projectinrichting van kantoor, werkplaats of magazijn;
– uitgebreide (VCA) montagediensten,
klant specifieke aanpassing van producten;
– producten uitgevoerd in uw huiskleur;
– aangepaste afmetingen voor transportapparaten en wagens,
inhuisservice voor kluizen
– en een team van experts die u dekkend (technisch) advies biedt op al uw aankopen: onze klantenservice.

En bij ons is standaard:

– geen verzendkosten;

– betrouwbare leveringen conform uw specificatie;

– minstens 3 jaar fabrieksgarantie;

– en 30 dagen terugnameservice.

Naast de uitgebreide (technische) adviezen waarmee de leden van de KAISER+KRAFT klantenservice u voorzien, heeft u te allen tijde toegang tot handige informatie over eigenschappen en toepassingsgebieden van de vele productgroepen uit het KAISER+KRAFT assortiment met ons inkoophandboek. Bezoek deze pagina’s voor tips in gebruik, wettelijke normen en richtlijnen en uitgebreide productinformatie.

Als u heeft gevonden wat u zoekt, kunt direct online bestellen. Neem gerust contact met ons op, indien een artikel tijdelijk niet voorradig is, dan zoeken wij samen een passend alternatief. En zo beleeft u in de praktijk van het inkopen, KAISER+KRAFT heeft ‘Alles voor het bedrijf’ en ‘Alles voor u’! …. Hoe mogen wij u van dienst zijn?