Ergonomie in een bedrijf

Alles start met een goede gezondheid

Zet uw schouders recht, borst vooruit,... Kortom, een gezonde geest in een gezond lichaam. Samen werken we aan een betere en gezondere toekomst.

Om dit te verwezenlijken, kunt u altijd beroep doen op onze producten en informatie. Uiteindelijk bent u als werkgever verplicht om uw werknemers een zo goed mogelijke werkomgeving aan te bieden. Wij kunnen als bedrijfsleverancier allerlei ergonomische producten aanbieden, zodat de werkomgeving voldoende wordt geoptimaliseerd. Wij kunnen deze werkplaats gezonder, vriendelijker en duurzamer maken. Een gemiddelde werknemer spendeert een derde van zijn leven op het werk, daarom heeft hij er alle belang bij dat deze tijd zo gezond mogelijk wordt gemaakt. 

Kantoor

Ben jij tevreden op jouw werk?

Iedereen moet tevreden zijn op zijn werk, anders houdt u het niet lang vol. Wij kunnen allesinds u een duuwtje in de rug geven. Heeft u nood aan verstelbare bureaus, schermwanden of luchtverfrissers om uw werkplek zo aangenaam mogelijk te maken. 

Het beste is om een combinatie te hebben van gesloten kantoren en open kantoren. Dit komt omdat men zich moet kunnen concentreren, maar ook met mekaar moeten communiceren. Hoe meer eilandjes er zijn, hoe meer ademruimte en vooral ook ruimte om goed te kunnen bewegen. 

De werkplek moet een gezonde plaats zijn waar men op een efficiënte manier zijn dagelijks werk kan ontplooien. Ontdek onze producten die u daarmee kunnen helpen. Onze luchtverfrissers, onze bureaulampen of onze scheidingswanden

Zorg ervoor dat er altijd voldoende licht is op kantoor of in uw werkomgeving. Dat is van essentieel belang om uw effectiviteit en uw productiviteit te verhogen. Al uw werknemers moeten zich goed voelen op uw werk. U kan dit al zeker bekomen door de juiste bureaustoelen aan te kopen en vooral te luisteren naar de ideeën van de werknemers.  

Meer ruimte zorgt voor meer effectiviteit

Een goede gezondheid kan echt eenvoudig zijn – zeker met onze oplossingen 

Workshop

waar is ergonomie goed voor?

Ergonomie is belangrijk voor heel veel zaken op uw werk. Wanneer u in een magazijn, op een kantoor of in een winkel werkt, heeft u altijd nood aan een goede zitpositie of voldoende licht. Als men in een productiehalf werkt, moet men vaak in het donker werken of vaak ook met verschillende posities van uw rug.

 

Men moet soms recht staan, dan weer gaan zitten en dan weer naar de volgende machiene gaan. Bekijk hiervoor zeker eens onze werkdraaistoelen die u hiermeer kunnen helpen. De meeste stoelen worden gebruikt in een productiehal. 

Lawaai en stofbescherming, heftafels, werktafels of liftgereedschap. Al onze producten zijn volgens een ergonomische code vervaardigd in onze productie. Wij houden rekening met noden en vereisten van onze klanten. 

 

Ontdek hier welke heftafels en andere producten u nodig hebt. 

 

Wanneer u iedere dag naar uw kantoor moet, is het belangrijk dat u in een open ruimte zit. Dat zorgt voor meer productiviteit, rust en zuurstof. 

Nieuwe richtlijnen op uw werk

Volg deze nieuwe ontwikkelingen met onze producten en ons advies.