Ergonomie in een bedrijf

een betere wereld start met een goede houding

schouders achteruit, rechte rug, gezonde geest in een gezond lichaam. hier gaan we - voor een betere en gezondere toekomst.

Dit gezegd zijnde, wij bedoelen uitsluitend de toekomst die over u gaat en uw werknemers. UIteindelijk, is het onze job als bedrijfsleverancier dat uw bedrijf verbeterd wordt in zake van ergonomie. Met onze hulp, u kan uw werkleven een beetje gezonder, vriendelijker en duurzamer maken. Omdat wij al een derde van onze tijd spenderen op het werk, moet het zo leuk als mogelijk zijn.    

Kantoor

heeft u een passende job?

Wij zijn er zeker van! Om enkel afhankelijk te zijn van een grote ruimte is niet een lange termijn oplossing. Er komt meer bij kijken om werk en gezondheid te combineren volgens een efficiënte procedure. Staande bureaus is een goede start. Maar de toekomst wilt meer; het wilt de vooruitgaande bureau. een slimme mix van individuele kantoren en gezamelijke kantoren om geconcentreerd te kunnen werken en andere teams kunnen deelnemen voor groepsprojecten. Ruimte om even te relaxen en een pauze te nemen. 

 

De bedoeling is om een werkplek te organiseren waarbij iedereen zich goed voelt en zich voldoende kan ontplooien zodat u het maximale uit uw werknemers kunt halen. Dit gaat over de luchtkwaliteit, design en de temperatuur en als laatste de nieuwe modellen die ervoor zorgen dat uw mensen flexibel kunnen werken. Dit wilt zeggen dat de toekomst niet enkel draait om het werken op elke moment van de dag, maar ook de beste plaats voor elke activiteit. 

 

Wie nu denkt aan een minivoetbaltafel….. Goed! 

Bewust zijn van uw eigen gezondheid

Ergonomie kan echt eenvoudig zijn – met onze oplossingen voor uw kantoor

Workshop

waar is ergonomie goed voor?

Simpel weg voor alles.  Ergonomie is 1 van de belangrijkste zaken op uw kantoor. In de productie, magazijn, en kantoren is ergonomie allemaal even belangrijk. Op plaatsen waar er veel werk is en geruis, bijvoorbeeld, heeft u nood aan speciale werkstoelen. Ergonomische stoelen die robuust zijn en u een goede balans geven in een open ruimte waarbij u uw gezondheid geen schade toeberekent.

 

Eenvoudige handelingen kunnen ook een positief effect hebben op uw werkveiligheid tijdens het wandelen en staan. Werkplaatsmatten op de vloer, producten voor uw werkomgeving.  

 

Lawaai en stofbescherming, heftafels, werktafels of liftgereedschap zijn allemaal ergonomisch aangepast aan speciale vereisten van productie

 

In een goede workshop, de gezondheid is een belangrijk item, net als veiligheid en het benutten van openstaande ruimte. Dit gezegd zijnde, alle processen kunnen geoptimaliseerd worden in zake efficiëntie en ergonomie. 

 

 

De nieuwe helden op uw werk

Denk zeker eens aan onze oplossingen om uw effectiviteit te optimaliseren