+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Voor papierformaat
Hoogte
Framekleur
Breedte
 

Documenthouders

Documenthouders en wandhouders zorgen voor meer overzicht in uw dagdagelijkse bezigheid. Deze papierhouders hebben als doel, meer ordelijkheid te scheppen op de werkvloer. Transparante zichtmappen en tafelstandaards zijn onmisbaar in een magazijn. Documentboxen en display-klapframes zijn handig in een werkomgeving waarbij u een handleiding nodig hebt, maar geen plaats om die neer te leggen.
Er zijn 98 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 98 artikelen gevonden

Wandhouders en documenthouders: omdat het niet zonder kanU staat met de artikelen aan de kassa, de scanner heeft de code niet gedetecteerd en als de prijs inclusief het barcodenummer niet in de lijst in klapper zou staan ... Ook in de digitale wereld vertrouwen we op schriftelijke documenten van papier. De gast moet in kennis worden gesteld van de specialiteiten op het dagelijkse menu, in de werkplaats is voor het raadplegen van de montagehandleiding niet overal een mobiel apparaat bij de hand, een fundamentele structuur is zonder transparante zichtmappen simpelweg ondenkbaar. Met documenthouders en de wandhouders van KAISER+KRAFT zorgt u ervoor dat de het allemaal loopt en de productie niet stil staat – al moet een elektronisch beeldscherm bij de hand zijn.Wandhouders, tafelstandaards, vouwframes – in een overall of pakZou u in een overall verschijnen als u een contract moet sluiten? Waarschijnlijk niet. Omdat verschillende toepassingsgebieden een afgestemd uiterlijk vereisen, ontvangt u onze wandregisters in verschillende ontwerpen en materialen. Elegantie in roestvast staal tot kunststof in signaalkleuren, magnetisch of beschermd achter folie – ons assortiment is net zo breed als uw bedrijf dit verlangt.Van organisatie tot presentatie – wij zorgen voor uw uitrustingStructuur is nu eenmaal erg belangrijk, vooral in het bedrijf. Dat is de reden waarom ons assortiment verder gaat dan onze zichtmappensystemen en alles bevat wat u nodig heeft aan kantoorbenodigdheden. Sorteren, stapelen, distribueren, met de archiefsystemen van KAISER+KRAFT besparen uw medewerkers tijd, omdat zoeken tot de verleden tijd behoort. Zo goed georganiseerd kunt u zich natuurlijk met uw bedrijf presenteren, het beste met de handige hulpmiddelen voor presentatie uit onze onlineshop. presentatiekoffers, projectorwagens, schermen en whiteboards met alle toebehoren benadrukken uw presentatie en zorgen voor een boeiend infotainment. En nu? Geef uw talent de vrije ruimte. U weet het: Don’t give a speech – put on a show!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Dienbladwagens | Beschermmatten | Ladeblokken | Kledingkasten | Kabeldoorvoeren | Zwenkarmen | Roll-o-Grip bureaustoelmatten | Tojo staande kapstokken

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken