+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Opwarmtijd
Min. foliedikte
Max. foliedikte
Formaat max.
 

Lamineerapparaten

Lamineerapparaten helpen u belangrijke documenten efficiënt te beschermen tegen vocht, vuil, slijtage en beschadigingen. Of het nu om certificaten, diploma's, prijslijsten of presentatiedocumenten gaat – de apparaten maken uw documenten dankzij de gelaste folie robuust, duurzaam en bestand tegen vervalsing.
Er zijn 14 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 14 artikelen gevonden

Lamineerapparaten, uw documenten zijn altijd goed beschermdOm documenten tegen externe invloeden te beschermen, lamineert u ze met een van onze lamineerapparaten. Zo worden ze dus optimaal beschermd en hebben over vele jaren nog steeds een representatieve uitstraling. Bij KAISER+KRAFT zijn lamineerapparaten in verschillende afmetingen verkrijgbaar voor incidenteel en frequent lamineren en ze voldoen aan iedere vereiste. Ontdek hier waar het verschil in zit.Wanneer is het gebruik van lamineerapparaten nuttig?Het lamineren van documenten heeft verschillende voordelen:  • Uw documenten zien er verzorgd uit.

  • Ze zijn bestand tegen vuil en vocht.

  • Gelamineerde documenten bieden bescherming tegen vervalsing.


Het gebruik van lamineerapparaten is dus bijzonder geschikt voor documenten die door veel handen gaan en/of er representatief uit moeten zien, zoals rapporten, foto's, certificaten, presentatiedocumenten en menu's.Welk apparaat heeft u nodig als u veel moet lamineren?U of uw medewerkers lamineren regelmatig en veel? Dan speelt snelheid een belangrijke rol. Er zijn immers belangrijkere dingen te doen dan de helft van de werktijd bij het lamineerapparaat te zitten.Cruciaal voor mensen die veel moeten lamineren is de doorloopsnelheid. Deze geeft aan hoeveel millimeter het apparaat maximaal per minuut kan lamineren. Voor eenvoudige modellen is dit 300 mm/min, voor topmodellen is dat het vijfvoudige. Een verschil dat snel merkbaar wordt. Sensoren die automatisch de juiste temperatuur en snelheid instellen, besparen extra tijd. Wie vaker per dag lamineert, profiteert bovendien van een korte opwarmtijd. Dankzij de geïntegreerde automatische uitschakeling worden lamineerapparaten van KAISER+KRAFT tussendoor uitgeschakeld en besparen zo energie. Bovendien zijn onze apparaten in verschillende formaten verkrijgbaar voor documenten in A3- en A4-formaat.Waarom zijn meer rollen een voordeel?Stelt u hoge eisen aan de kwaliteit? Voor de beste resultaten bij foto's, belangrijk presentatiemateriaal en dergelijke, raden we aan om aandacht te besteden aan het aantal rollen waarmee documenten door het apparaat worden getrokken. Hoe meer rollen een lamineerapparaat heeft, hoe gladder en mooier het resultaat. Onze premiummodellen hebben zes in plaats van twee rollen voor een kreukvrij resultaat.Wat heeft u nog meer nodig om te lamineren?Met een lamineerapparaat van KAISER+KRAFT ontbreken er alleen nog folies of lamineerhoezen. U kunt ze ook bij ons bestellen, evenals vele andere kantoormachines en bijpassende toebehoren voor soepele arbeidsprocessen, van papiervernietigers tot luchtreinigers.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Zwenkarmen | Kledingkasten | Ladeblokken | Beschermmatten | Kabeldoorvoeren | Dienbladwagens | Tojo staande kapstokken | BISLEY kantoorartikelen

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken