+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Materiaal
Kleur
Hoogte
 

Opstapjes

Kicksteps zijn gewoonweg handig. De kleine allrounder rolt met een kleine 'kick’ overal heen waar u hem nodig heeft. En terwijl u veilig, stabiel en comfortabel staat, kunt u moeiteloos het bovenste vak in de kast of stelling bereiken. Wist u trouwens dat ze in de volksmond ook wel 'olifantenpoot’ worden genoemd?
Er zijn 6 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 6 artikelen gevonden

Rolkrukken: deze flexibele helpers staan altijd paraat!Multitasking is niet alleen een belangrijke eigenschap van goede werknemers. Het is ook een belangrijk kenmerk van praktisch meubilair. De rolkrukken uit het assortiment van KAISER+KRAFT komen dan in beeld! Deze ruimtebesparende helpers zijn tegelijkertijd een traphulp- en zitgelegenheid. Daarnaast zijn ze zo flexibel, zodat ze onmisbaar zijn in een moderne inrichting.In welke delen van het bedrijf zijn rolkrukken nuttig?Niet elke werknemer is 1,90 meter lang en kan bij nog hoger gelegen gebruiksvoorwerpen in stellingen of kasten. In plaats van zich extra uit de rekken of omslachtig ladders en steigers uit de berging te halen, zijn ook kleinere werknemers blij dat ze op een rolkruk kunnen vertrouwen.Het idee erachter is simpel: het brede en antislip loopvlak van de kruk kan als zitgelegenheid worden gebruikt of vormt een stevig oppervlak als u moeilijk bereikbare dossiers of producten uit de stelling wilt nemen. Het werkt zelfs goed op hoge hakken!De dikke rubberen ring rond de stalen kruk van plaatstaal fixeert de rolkruk stevig op de vloer als u het oppervlak belast. De rollen hebben veren en worden ingeschakeld zodra het gewicht de rolkruk belast. Zodra het gewicht ervan af gaat, kan de slimme helper gemakkelijk over alle oppervlakken rollen, ook over tapijten.Vooral vanwege de praktische inzet hebben rolkrukken bewezen nuttige alternatieven te zijn voor trappen ook als deze dankzij treden en een grotere platformhoogte bij het werken, bijvoorbeeld bij machines, de betere keuze zijn.Toch is het gebruik van rolkrukken in werkplaatsen en industrie ook prettig, om nog maar te zwijgen van de optimale geschiktheid voor het productgebied kantoor. Vooral hier is meestal maar een paar centimeter meer hoogte nodig als het gaat om het uitnemen of inruimen.Rolkrukken bij KAISER+KRAFTAdvies en service zijn vanzelfsprekend bij KAISER+KRAFT – of het nu gaat om de kleinste kantoorbenodigdheden of complete magazijninrichtingen. Dus als u vragen heeft over ons aanbod of als u hulp nodig heeft bij het kiezen van uw rolkruk, kunt u ons schriftelijk of telefonisch bereiken.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kabeldoorvoeren | Beschermmatten | Zwenkarmen | Ladeblokken | Kledingkasten | Dienbladwagens | ecoblue bureaustoelmatten | Rollsafe bureaustoelmatten

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken