+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Zitting- en leuningmateriaal
Zitmechanisme
Zithoekverstelling
Zitbreedte
Uitrusting
Soort armleuningen
Kleur
Hoogteverstelling
Frame-uitvoering
Meer weergeven
 

Topstar Bureaustoelen

Er zijn 50 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 50 artikelen gevonden

Topstar-bureaustoelen – eenvoudig ergonomisch, gewoon top!

 

Topstar-bureaustoelen zijn heel bijzonder. Waarom? Nou, bijvoorbeeld als gevolg van tientallen jaren ervaring, de uitgebreide know-how en de vele extra's die achter elk model schuilen. Per dag worden in het Beierse Langenneufnach op ongeveer 100.000 m2 productie- en magazijnoppervlak tot 20.000 Topstar-bureaustoelen geproduceerd. Dat is top, want hiermee behoort het bedrijf tot een van de grootste fabrikanten van bureaustoelen voor kantoren ter wereld en staat het in Duitsland momenteel op plaats nummer 3. Deze omvang wordt natuurlijk ook weerspiegeld in het assortiment: dankzij de ongekende verscheidenheid kan iedereen precies die Topstar-bureaustoel of Topstar-draaistoel vinden die perfect bij hem past – beloofd!

 

Of het gaat om een puntsynchroon- of permanentcontactmechanisme, een Topstar-directiefauteuil of ergonomische draaistoel – alle stoelen combineren design, trends, ergonomie en ecologie met elkaar en bevorderen door middel van het juiste onderstel en scharnieren het “actieve” zitten. Zij zorgen voor maximale verlichting en vermoeidheidsvrij, gezond zitten op de werkplek. Vertrouw op deze ’star’ en vind hier uw nieuwe Topstar-bureaustoel, de wellicht trouwste metgezel voor de dagelijkse werkzaamheden!

Meer informatie over en overige producten van Topstar vindt u in onze Topstar-merkenshop.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken