+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Materiaal
Kleur
Hoogte
Draagvermogen
Diepte
Breedte
 

Magazijnkasten

Vindt u het leuk urenlang naar kleine onderdelen en andere materialen te zoeken? Nee, wij ook niet. Daarom bieden wij u een groot assortiment aan magazijnkasten voor werkplaats en magazijn. Dankzij transparante of gekleurde bakken vindt u vanaf nu alles in een mum van tijd! Beloofd!
Er zijn 39 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 39 artikelen gevonden

Magazijnkasten: meer orde, meer overzicht, meer productiviteitEen snelle blik, een snelle grip en het gewenste onderdeel of accessoire is binnen handbereik: dit is de gouden regel van de orde binnen het bedrijf. Onze magazijnkasten voldoen zonder veel moeite en met goed doordachte toebehoren aan deze regel. Productiviteit is niet het enige voordeel.Wat zijn de voordelen van magazijnkasten?Opslagkasten zijn de ideale opslaglocatie voor kleine en grote opslag- en productiegoederen in de productieruimte van het bedrijf. Met name kleine onderdelen kunnen overzichtelijk blijven, omdat de kastvakken precies zijn afgestemd op het gebruik van magazijnbakken. Afhankelijk van het model zijn deze vakken al bij de levering inbegrepen.Robuust staal en duurzaam plaatstaal zorgen voor een hoog niveau van operationeel plezier – zelfs in werkomgevingen waar stof, vuil en uitdagende productieomstandigheden heersen. Dit materiaal garandeert ook een hoog draagvermogen, wat zich bij volle belasting terugverdient.Dit betekent dat magazijnkasten niet alleen deel uitmaken van de basisuitrusting van de opslagruimte, maar ook worden gebruikt op de werkplekken van de werkplaatsen of in de productielijn.Welke criteria gebruik ik om magazijn- en materiaalkasten te selecteren?Afhankelijk van de locatie en opslagvereisten kunt u kiezen tussen kasten met afsluitbare draaideuren of magazijnkasten met transparante scharnierende bakken. De tweede variant heeft het voordeel dat medewerkers direct de inhoud van de bak kunnen overzien en deze met één hand snel kunnen verwijderen. Bovendien hebben deze kasten geen ruimte nodig om de deuren te openen en te sluiten.Vleugeldeurkasten met zichtvenster zijn eveneens overzichtelijk en zijn geschikt voor de opslag van kleine onderdelen en productieapparatuur die de medewerkers in werkplaatsen en industrie snel willen monteren voordat ze in het magazijn worden gebruikt. Volledig stalen versies zijn universele producten voor opslag.De verschillende kleurvarianten van de fronten dragen ook bij aan een grotere orde. Analoog aan de kleuren van de magazijnbakken, kunt u een controlesysteem opzetten dat medewerkers helpt om het gewenste onderdeel nog sneller te vinden. Een dergelijk systeem vergemakkelijkt ook de inventarisatie en aankoop.Stel de hoogste eisen aan de organisatie van het bedrijf en bestel magazijnkasten en toebehoren. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Legbordstellingen | Sleutelopbergplek | Lockerkasten | EHBO-kasten | Aluminium boxen | Ladeblokken | CP rolluikkasten | QUIPO milieukasten

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken