+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken
E-shop
Benut de vele mogelijkheden en voordelen van ons shopsysteem. Naast een klantspecifieke webshop (Customized Web) bieden wij u bovendien een SAP-OCI-webshop alsmede een Ariba-PunchOut-webshop. Aan u de keuze.
Customized web

Het individuele alternatief voor een geoptimaliseerde materiaalaanvoer zonder e-procurementsysteem.

Wij bieden onze klanten die geïnteresseerd zijn in customized web individuele assortimenten in een unieke omgeving, alsook het eigen bedrijfslogo op de website van KAISER+KRAFT. Niet alleen de individuele budgetgrenzen, maar ook de gebruikers kunnen variabel door u worden beheerd. Bovendien zijn speciale, op uw wensen afgestemde aanpassingen mogelijk.

Een overzicht van de functionaliteiten:
• Uitgebreide en eenvoudige zoekfuncties
• Gedetailleerde productgegevens inclusief afbeeldingen en beschrijvingen
• Beheer van de bestelsjablonen
• Beheer van aflever- en factuuradressen
• Orderhistorie met vele intelligente functies
• en nog veel meer

SAP-OCI

U gebruikt SAP en wilt graag via OCI (Open Catalog Interface) onze webshop aan uw systeem koppelen? Geen probleem. Via onze SAP-OCI-webshop kunt u uw eigen bestelsjablonen samenstellen en deze in uw SAP-systeem overnemen, voordat u vanuit uw SAP-systeem producten bij ons bestelt. Indien gewenst, passen wij de SAP-OCI-webshop individueel aan uw behoeften aan. Zowel uw individuele prijzen als voor u opgeslagen productgegevens en assortimenten staan in de webshop ter beschikking en worden aan de OCI-interface overgedragen.

Momenteel ondersteunen wij de formaten OCI 2.0 – 5.0

Ariba PunchOut

Naast de OCI-webshop bieden wij u ook een Ariba PunchOut-webshop. Daarmee kunt u de benodigde productinformatie naar uw goederenbeheersysteem doorsturen. Ook hier zijn zowel de voor u geldende prijzen als de productgegevens en assortimenten opgeslagen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken