+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Voor vloeistofmedium
Uitvoering pomp
Uitvoering aansluiting
Uitrusting
Capaciteit
 

Lutz Vatpompen

Er zijn 25 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 25 artikelen gevonden

Hoogste kwaliteit en een optimale benutting door de pompen van Lutz

Een echt multitalent onder de pompen is de nieuwe pomp van Lutz die wordt gekenmerkt door de hoogwaardige vervaardiging en het gebruik van de beste materialen. De elektrische pomp van Lutz is veelzijdig. De handpomp is geschikt voor zowel zuren als logen. De containerpomp kan ook voor oplosmiddelen en petroleum worden gebruikt. Door de speciale pomptechnologie is de vatpomp explosieveilig. De eenvoudige lediging is een essentiële functie van de pomp van Lutz. Voor het waarborgen van de hoge kwaliteit werd bij de vervaardiging sterk, roestvast staal, een dubbele membraan en polypropyleen gebruikt.

Sinds de oprichting van de Lutz Pumpen in 1954, is het bedrijf wereldwijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van container- en vatpompen. Waar eenvoudige manieren voor het vullen niet meer voldoende zijn, komen de pompen van Lutz in beeld! Gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen werken de pompen van Lutz efficiënt en veilig, zelfs onder hoge belastingen en zijn ook nog eenvoudig te bedienen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken