+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Breedte
Draagvermogen
Hoogte
Inhoud
Inrijdhoogte
Inwendige afmeting vorkkokers
Kleur
Lengte
Materiaal
Vulhoogte
 

Bodemklepcontainers

Ontdek onze bodemklepcontainers. Deze zijn vervaardigd uit staal en hebben en grote draagkracht. Wanneer u opzoek bent naar een oplossing voor uw bedrijf en u zonder problemen grote materialen wilt transporteren met een vorkheftruck. Metalen bodemklepcontainers.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Bodemklepcontainer
stalen wanden, 1 bodemklep
Excl. BTW
vanaf 899,-
Bodemklepcontainer
gaaswanden, 1 bodemklep
Excl. BTW
vanaf 1.075,-
Ronde kuip, bodemlediging
hoogte 775 mm, inhoud 0,30 m³
Excl. BTW
939,-
Bodemklepcontainer
inhoud 1,0 m³
Excl. BTW
vanaf 1.175,-
Ronde kuip, bodemlediging
hoogte 1085 mm, inhoud 0,45 m³
Excl. BTW
939,-
Excl. BTW
vanaf 1.075,-
Excl. BTW
vanaf 1.125,-
Zwaarlast-bodemklepcontainer
klokvorm, gentiaanblauw RAL 5010
Excl. BTW
vanaf 1.645,-
Bodemklepcontainer
inhoud 0,5 m³
Excl. BTW
vanaf 959,-
Bodemklepcontainer
inhoud 0,75 m³
Excl. BTW
vanaf 1.125,-
Bodemklepcontainer
inhoud 1,5 m³
Excl. BTW
vanaf 1.345,-
Bodemklepcontainer
inhoud 2,0 m³
Excl. BTW
vanaf 1.445,-
Bodemklepcontainer
inhoud 0,5 m³, draagvermogen 1000 kg
Excl. BTW
vanaf 849,-
Bodemklepcontainer
inhoud 0,7 m³, draagvermogen 1500 kg
Excl. BTW
vanaf 899,-
Bodemklepcontainer
inhoud 1,0 m³, draagvermogen 2000 kg
Excl. BTW
vanaf 979,-
Bodemklepcontainer
2 bodemkleppen
Excl. BTW
vanaf 799,-
Er zijn 16 artikelen gevonden

Bodemklepcontainers: leeg in een oogwenkZe zijn als helpers erg populair: grote klep, maar staan voor alles open. Als ze helemaal vol zijn, wordt in één handeling alles eruit gegooid wat ze belast: bodemklepcontainers vormen een onmisbaar onderdeel in de verzameling en recycling van kringloopmateriaal.Op het eerste gezicht zijn het grove dingen, hun waarde ligt echter in hun diversiteit die wordt geassocieerd met een veilige en doordachte bediening. Bodemklepcontainers zijn stalen containers van gemiddelde grootte met gladde wanden of roosters. Zij dienen voor het verzamelen, opslaan, transporteren en toevoeren van allerlei stortgoed enz. afkomstig uit het bedrijf. Karton, glas, metaal of hout, als het vulniveau is bereikt, wordt de container door een kraan of stapelaar aan de standaard gemonteerde ogen boven op de container opgetild en vervoerd om te legen. Dit legen gebeurt eenvoudig door de bodemplaat met behulp van een kabel vanaf de bestuurdersstoel te ontgrendelen. In tegenstelling tot kiep- of silocontainers gebeurt dit binnen een seconde en wordt de lading precies verticaal in grote containers, kiepbakken of andere bakken gestort. Praktisch: de klep sluit dan automatisch weer wanneer deze op een pallet of vloer wordt geplaatst.Zeer zwaar? Neem dan een extra klep!De robuuste vouwbare bodemklepcontainers van KAISER+KRAFT zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en ze zijn geverfd in verschillende RAL-kleuren. We bieden modellen aan voor volumes van 0,5 tot 2 kubieke meter, gelijk aan een draaglast van tussen de 1000 en 2000 kilogram. De uitvoering voor zware lasten hebben twee bodemkleppen. Voor alle types geldt: Veiligheid voorop! De beveiliging met een sterke stalen ketting biedt bescherming tegen onopzettelijk wegglijden of kantelen. Onafhankelijk van de draaglast zijn bodemklepcontainers viervoudig stapelbaar, behalve als zij wielen hebben: Desgewenst kunnen de multitalenten achteraf worden uitgerust met zwenk- en bokwielen.In weer en wind? Zet er een deksel op!Op aanvraag zijn bodemklepcontainers met deksel leverbaar, bijvoorbeeld voor buitentoepassing of voor de speciale beveiliging van gesorteerd kringloopmateriaal. Door hun veelzijdigheid zijn de praktische multifunctionele containers de meest populaire aanbouwapparaten voor stapelaars. Er is in ons assortiment vast ook een model bij dat voldoet aan uw behoeften. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Het deskundig adviseren van onze klanten staat in onze dienstverlening bovenaan.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken