+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Materiaaleigenschap
Inhoud
Eigenschap
 

Grote stapelbakken

Opzoek naar goede en stevige plastieke bakken in alle formaten, neem dan zeker eens een kijkje op onze website. Wij hebben grijze, witte en bruine plastieke magnums, uitgerust met een deksel.Men kan deze bakken gebruiken in elke firma. Grote rechthoekige bakken of eerder kleinere vierkante bakken, alles kunt u in ons assortiment vinden.
Er zijn 72 artikelen gevonden
| | |
Aankoopadvies voor categorie Grote stapelbakken
Er zijn 72 artikelen gevonden

Grote stapelbakken Erg handig in het hele bedrijfWaarheen met veelgebruikte stortgoederen, onderdelen of keukenafval? Het beste in onze transportbakken. Ze zijn gemaakt van moderne, resistente materialen, ze maken optimaal gebruik van de ruimte en kunnen de logistieke afwikkeling in het magazijn vereenvoudigen.Waarom en wanneer zijn transportbakken beter?In onze grote bakken zet u alles klaar wat u in grote hoeveelheden of met een hoog volume wilt opslaan en verzamelen. Dit geldt net zo voor de montagewerkplek als in de grootkeuken.De bakken hebben een laag eigengewicht en kunnen in veel gevallen worden gestapeld. Zo nemen ze nauwelijks waardevolle magazijnruimteruimte in en kunnen ze, afhankelijk van de grootte en het gewicht, met behulp van transportmiddelen en wagens met weinig moeite van A naar B worden verplaatst.Welke transportbakken zijn geschikt voor voedsel?Bij het bewaren van voedsel is het het beste om kunststofopvangbakken en kunststofbakken te gebruiken die gemaakt zijn van polyethyleen of HDPE (high-density polyethylene).De speciale combinatie van kool- en waterstof produceert een zeer glad, slijt- en emissievrij oppervlak dat verplicht is voor levensmiddelen. Tegelijkertijd is het materiaal bestand tegen vele zuren en logen. Geschikte grote en universele bakken in ons assortiment zijn gemarkeerd met de toevoeging ’geschikt voor levensmiddelen’ in de productbeschrijving.Vind nog meer informatie over de eigenschappen van verschillende kunststoffen in ons Inkoophandboek Kunststofsoorten.Welke wielen heb je nodig voor grote transportbakken?De hoge transporteerbaarheid van onze transportbakken kunt u op meerdere manieren benutten: gestapeld op pallets, opneembaar met de stapelaar of sleden, met de hand op monteer- en verwisselbare wielen en rollen.Het is het beste om voor wielen en rollen van polyamide te kiezen. Deze kunststof is bestand tegen hoge belastingen en is uitzonderlijk stoot- en slagvast. Hij is ook bestand tegen ongunstige temperaturen. Op deze manier kunt u de transportbakken zonder problemen in het hele bedrijf gebruiken.Wij zijn ook voor alle andere producten en opslagoplossingen voor het bedrijf het juiste aanspreekpunt. Bekijk ons assortiment en overleg met ons persoonlijk over speciale verzoeken.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Etikethouders | Nestbare stapelbak | Aluminium kisten | Vloerroosters | Oliepompen | Pallets voor eenmalig gebruik | CEMO chemicaliënopslag | EUROKRAFT pallets

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken