+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Uitvoering
Materiaal
Lengte
Kleur
Inrijmogelijkheid
Hoogte
Draagvermogen
Breedte
 

Heson Pallets

Er zijn 4 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 4 artikelen gevonden

Bent u op zoek naar een product voor het transporteren en/ of verplaatsen van uw goederen? Kijk dan eens bij onze HESON pallets. Deze producten zijn enorm handig voor allerlei soorten transport, goederen en bedrijven. Ieder bedrijf heeft bijna wel baat bij nieuwe pallets, maar welke moet u kiezen? Bij KAISER+KRAFT kunt u terecht voor allerlei soorten. Zo verkopen wij een groot aantal europallets veelal de bekendste en meest verkochte kunststof pallets. Wilt u liever een goedkopere en milieuvriendelijke HESON pallet? Dan raden wij u aan als materiaalkeuze voor hout te gaan. Voor vathandeling verkopen wij weer de speciale vat pallet. Andere vormen die u bij ons kan vinden zijn display pallets, stapelpallets en zwaarlast pallets. Kortom voor nieuwe HESON pallets bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor allerlei toebehoren kunt u bij ons aankloppen. Zo verkopen wij verschillende opzetranden voor bij de HESON pallets. Dit kan het transporteren en/of verplaatsen van bepaalde producten vereenvoudigen. Heeft u vragen over de verschillende pallets? Neem dan contact met ons op.

Kenmerken HESON pallets
Onder de HESON pallets kunt u onder andere vlakke aluminium pallets vinden. Enkele kenmerken van deze laadborden zijn de 4 hoekpoten waarover ze beschikken en hun corrosiebestendigheid. Verder zijn ze goed bestand tegen kou en hitte en zijn ze eenvoudig te reinigen. Ideaal als er vuil op komt. Met een snelle reiniging kunt u weer snel gebruik maken van deze handige producten. Verder hebben ze een maximaal draagvermogen van grotendeels 1.000 kg en beschikken ze over een 4-zijdige inrijmogelijkheid. Bent u ook op zoek naar bakken? Kijk dan eens op onze opslagbakken pagina, hier vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Zo verkopen wij onder andere gaasboxen , stapelbakken , magazijnbakken en lekbakken . Kortom, voor al uw bedrijfsartikelen moet u bij KAISER+KRAFT zijn.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken