+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Kleur
 

Plantenpotten

Plantenpotten voor uw bedrijf waarin u uw kantoorplanten kunt in plaatsen. Zo wordt het fleuriger op uw bedrijf. Deze plantenpotten hebben een uitstekende kwaliteit en zorgen voor een extraatje op uw bedrijf. Koop tevens ook uw sierplanten bij ons.
Er zijn 14 artikelen gevonden
| | |
Vaas PIZA conisch
3,5 l, hoogte 260 mm, VE = 3 stuks
Excl. BTW
33,90
Vaas PIZA conisch
14 l, hoogte 410 mm
Excl. BTW
28,90
Vaas PIZA conisch
45 l, hoogte 610 mm
Excl. BTW
64,90
Vaas SIENA conisch
1,8 l, hoogte 140 mm, VE = 8 stuks
Excl. BTW
33,90
Vaas SIENA conisch
5 l, hoogte 180 mm, VE = 4 stuks
Excl. BTW
39,90
Vaas SIENA conisch
17,5 l, hoogte 270 mm, VE = 2 stuks
Excl. BTW
39,90
Vaas SIENA conisch
41,5 l, hoogte 360 mm
Excl. BTW
45,90
Overpot CUBE
hoogte 220 mm, VE = 2 stuks
Excl. BTW
28,90
Plantenbak
kniehoog, voor 1 plant
Excl. BTW
289,-
Plantenbak
heuphoog, voor 1 plant
Excl. BTW
319,-
Plantenbak
kniehoog, voor 2 planten
Excl. BTW
339,-
Plantenbak
kniehoog, voor 3 planten
Excl. BTW
379,-
Plantenbak
heuphoog, voor 2 planten
Excl. BTW
369,-
Plantenbak
heuphoog, voor 3 planten
Excl. BTW
399,-
Er zijn 14 artikelen gevonden

Potten en vazen: De finishing touch voor uw kantoorplantenWat zou een aantrekkelijke plant zijn op kantoor of bij de receptie zonder de juiste bloempot of vaas? Een half afgewerkt decoratief object! Daarom zijn stijlvolle plantenpotten en vazen vrijwel onmisbaar.Waarop moet ik letten bij het kiezen van plantenpotten en vazen?Functioneel gezien moeten de potten de planten voldoende ruimte geven om de wortels zich te ontvouwen en optimaal voedingsstoffen en water te absorberen. Maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken bij kunstplanten. Wat hier vooral telt is de optische wisselwerking.In dit spel is een plantenpot een stilistisch statement dat het effect van de plant in de kamer nog beter kan onderstrepen.Arrangementen waarbij de basisgeometrie van de plant wordt weerspiegeld in de pot hebben een zeer harmonisch effect. Een ronde buxusboom komt tot zijn recht in een ronde plantenbak, piramides zien er perfect uit in conische vaten. Minimalistische plantenpotten en vazen in eenvoudige cuboïde vormen complete tere, rechte planten zoals de Sansevieria.Que kleur accentueren potten en vazen in felle kleuren bijzonder goed uitbundige bloemstukken in bonte kleuren, terwijl zwart, wit en grijs het groen van varens, palmen en co. doen schitteren.Potten en vazen als elementen van een modern werkplekontwerp'Biophilic Design’ verbreid zich steeds meer binnen de administratieve vleugels en kantoren. Deze inrichtingsbeweging wil de natuur naar de werkplek brengen. En dat werkt zonder architectonische meesterwerken. Zo zijn ruimteverdelers van (echte) planten een prachtig idee om het werkklimaat aantoonbaar te verbeteren.Het enige wat u nodig heeft is ten minste heuphoge potten of plantenpotten en bijhorende hoge en weelderige groene planten. Deze natuurlijke hekwerken zorgen voor meer privacy zonder de ruimte te overschaduwen of met visueel afschrikkende barrières te belasten. En naast een kalmerende muur van groen, komt het gewoon beter uit.U kunt ook zones in de bedrijfscafetaria of receptie op deze manier indelen, zonder dat deze grenzen te zwaar of te compact lijken. Deze natuurlijke lichtheid is een van de basisprincipes van Biophilic Design.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken