+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Diameter
Materiaal
Uurwerk
 

Wandklokken

Klokken of wandklokken, deze zijn onmisbaar in een bedrijf. Iedereen wilt weten hoe laat het is , gebruik daarom onze wandklokken. Bent u opzoek naar een stempelklok, of eerder een radio gestuurde wandklok, deze kunt u ook vinden in ons assortiment. Deze wandklokken zijn altijd heel precies en onze stempelklokken worden het vaakst gebruikt.
Er zijn 41 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
67,90
Stempelklok K 600
voor max. 50 personen
Excl. BTW
489,-
Excl. BTW
69,90
USB-RFID-lezer TIMEMOTO RF-150
voor de registratie van medewerkers
Excl. BTW
109,-
USB-vingerafdruklezer TIMEMOTO FP-150
voor de registratie van medewerkers
Excl. BTW
165,-
Excl. BTW
52,90
Excl. BTW
67,90
Nieuw
LCD-radiowandklok
h x b x d = 265 x 415 x 45 mm
Excl. BTW
229,-
Nieuw
LED digitale klok
h x b x d = 118 x 333 x 39 mm
Excl. BTW
vanaf 699,-
Nieuw
LED digitale klok
h x b x d = 118 x 423 x 39 mm
Excl. BTW
vanaf 779,-
Nieuw
LED-tafelklok
h x b x d = 190 x 130 x 140 mm
Excl. BTW
849,-
Nieuw
LED-wereldklok
2 tijdzones
Excl. BTW
939,-
Nieuw
LED-wereldklok
3 tijdzones
Excl. BTW
1.245,-
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 1.795,-
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 2.390,-
Nieuw
Wandklok
radioklok
Excl. BTW
69,90
Nieuw
Wandklok
kwartsklok
Excl. BTW
54,90
Wandklok, Ø 500 mm
kwartsuurwerk
Excl. BTW
619,-
Excl. BTW
659,-
Wandklok, Ø 250 mm
kwartsuurwerk
Excl. BTW
59,90
Wandklok, Ø 400 mm
behuizing van geborsteld roestvast staal
Excl. BTW
vanaf 104,90
Er zijn 41 artikelen gevonden

Omdat tijd geld is: klokken en systemen voor tijdregistratieHet is de relativiteitstheorie van de economie en kan als zodanig niet worden weerlegd: Tijd is geld. Om ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en de werktijden in termen van efficiëntie kunnen vaststellen, biedt KAISER+KRAFT wandklokken en tijdregistratiesystemen aan voor grote en kleine bedrijven.De hoogste tijd voor wandklokkenOndanks een polshorloge of smartphone zijn wandklokken een must in het bedrijf. Ook omdat de tijd niet altijd en overal afleesbaar is of om technische redenen bij zich kan worden gedragen. Eén blik is voldoende, als het display goed leesbaar is. Kies zorgvuldig voor een bepaalde techniek en het ontwerp van uw wandklok: Heb ik een wijzerplaat nodig met extra weergave van temperatuur en luchtvochtigheid? Werkt een radiogestuurde klok wel goed in een werkplaats met stalen draagbalken? Wat zijn de aanbevolen lichtomstandigheden voor een zwarte wijzerplaat? Elke vraag telt, elk detail is belangrijk. Wij hebben kwarts- en radiogestuurde klokken in verschillende materialen, maten en indelingen op voorraad. We hebben beslist ook een geschikt model voor uw bedrijf.Tijdregistratiesystemen brengen de flexibele werktijden naadloos in kaartHet volledig in kaart brengen van de werktijdoverzichten is een basisvoorwaarde voor een efficiënt beheer. Vooral bij flexibele werktijden behouden bedrijven altijd het overzicht met de tijdregistratieapparatuur van KAISER+KRAFT. Kerntijd, variabele werktijden of afwezigheid: alles onder controle! Wij hebben de juiste klok voor elke bedrijfsgrootte, van de elektronische tijdklok voor 50 medewerkers tot het intelligente registratiesysteem voor maximaal 2000 gebruikers. Afhankelijk van de keuze, inclusief 3D gezichtsdetectie, RFID en PIN. Het aantrekkelijke design van de apparaten past ook naadloos bij het uiterlijk van alle hoogwaardige kantoorapparatuur. Klinkt als state-of-the-art hightech, echter, is de investering wel de moeite waard? Maar natuurlijk, zowel werknemers als ondernemers profiteren hiervan. Bijvoorbeeld als de inzet van het personeel zo kan worden ingepland dat de extra gewerkte uren in drukke tijden weer kunnen worden opgenomen als het eens rustig is.Efficiëntie als een win-win bedrijf – wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken