+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Uitrusting
Producttype
Oppervlak
Kleur tafel
Hoogte
Eigenschap
Breedte
 

Whiteboards

Whiteboards zijn heel balangrijk in een professioneel bedrijf. Deze presentatieborden worden gebruikt in vergaderzalen. Op deze whiteboards kunt u aantekeningen maken en magneten kleven. Ontdek ook onze flipcharts en en onze whiteboards op wielen.
Er zijn 95 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 95 artikelen gevonden

Whiteboards en schrijfborden: de analoge media voor uw succesvolle presentatieEnorme weergave, zo goed als onderhoudsvrije hardware, intuïtief in gebruik en te bedienen zonder app – klinkt goed! Het wordt nog beter: Eenmaal geïnstalleerd zijn ze 24 uur per dag klaar voor gebruik. Het mooiste van alles is: van stand-by modus tot het meest intensieve continue gebruik, onder aan de streep in de energiebalans staat een constante groene nul. Whiteboards en andere schrijfborden zijn ook in digitale tijden premium media als het gaat om de visualisatie van informatie. Er zijn goede redenen om te kiezen voor het ene of het andere oppervlak of voor allebei.Bij onze whiteboards horen ook de whiteboardtoebehoren . Zoals onze magneten, stiften en plakbare notities. Wilt u uw kantoor of bedrijf herinrichten kunt u steeds ook onze planborden eens bekijken. Deze borden zorgen voor de beste structuur in een bedrijf. Iedereen weet wat hij moet doen wanneer hij deze planborden ziet. Onze whiteborden hebben alle formaten en kwaliteiten.

Zorg ervoor dat u uw meeting van begin tot het einde kunt leiden met onze presentatieborden. Wanneer er iemand binnenkomt in uw bedrijf, kunt u hem altijd ontvangen met onze vitrinekasten. In deze kasten kunt u brochures hangen waarom uw bedrijf de beste is in heel de wereld. Naast onze whiteboards kunnen ook de brochurehouders staan die als introductie geldt voor de klanten in uw bedrijf.

Oneindig veel mogelijkheden met whiteboards en schrijfborden
Tips voor whiteboardreinigingKan uw whiteboard niet meer grondig gereinigd worden met een spons? Zijn er nog steeds sporen van de kleur van stiften of schaduwen op het oppervlak te zien? Dan adviseren wij speciaal hiervoor ontwikkelde reinigingsmiddelen zoals whiteboardschuim of -doeken. Deze vindt u in de categorie Whiteboardtoebehoren. Reinig het whiteboard niet met alcoholhoudende schoonmaakmiddelen omdat dit het oppervlak van het bord kan aantasten.
7 Voordelen 1. Energiebesparend: gebruik zonder elektriciteit

 2. Onbeperkte bruikbaarheid

 3. Gemakkelijke reiniging met droogwissers

 4. Permanent gebruik zonder voorbereiding

 5. Arbeidsmaterialen kunnen met magneten worden bevestigd

 6. Uitbreidbaar tot flip-over met klemstrip

 7. Kan ook gebruikt worden als projectieschermAndere presentatieschermen en borden in onze shop • Flip-overs: In tegenstelling tot het whiteboard schrijf je niet direct op de flip-over, maar met een stift op papier. Voordeel: De beschreven vellen zijn na de presentatie nog steeds beschikbaar voor verdere verwerking.

 • Projectieschermen: U krijgt de beste resolutie voor bijvoorbeeld een PowerPoint-presentatie op schermen, omdat ze een speciaal oppervlak hebben.

 • Presentatiewanden: Bereid uw presentatie in uw kantoor direct voor op de presentatiewand en duw het bord dan gewoon de vergaderzaal in.

 • Prikborden: Kleine documenten vastpinnen en snel herschikken met prikborden van kurk, stof of linoleum.


Het enige wat u nu nog nodig heeft, is een presentatiecover. Waarom? Deze bevat alles wat u voor uw perfecte presentatie nodig heeft. Wat zit er precies in? Pennen, scharen, papier, indexkaarten, lijmstippen, pointers en nog veel meer. Ontdek nu producten!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Vakantieplanners | Wandborden | Wandvitrines | LED-display | Badgehouders | Kleefetiketten | Dataflex beamerwagens | Chameleon prikborden

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken