+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Projecten en referenties

Bij KAISER+KRAFT vinden klanten alles voor hun bedrijf. De taken van de verzendhandel houden niet op bij de verkoop van producten, maar omvatten ook planning en advies. Op de volgende pagina's presenteren wij een aantal afgeronde projecten van onze onderneming, die in heel Europa werkzaam is. Wij hopen dat deze projecten u de omvang en de aanpak van de volledige begeleiding van een project verduidelijken.

ZOTT, Mertingen, Beieren

 

Zwarte gangen, hygiënesluizen en strenge toegangscontrole? Welkom in de wereld van levensmiddelenproducenten, waar strenge hygiënevoorschriften gelden en doordachte ruimteconcepten nodig zijn. KAISER+KRAFT richtte voor een nieuwe productielocatie van de grote zuivelfabriek Zott onder andere de gemeenschappelijke ruimten in. 


Naar het Zott-project

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

 

Dergelijke projecten hebben ze bij KAISER+KRAFT niet iedere dag: enkele honderden kisten en stapelbakken, daarbij stellingen in speciale uitvoering voor een speciale magazijninrichting. Nog vreemder was de plek: een eiland in de Noordzee – Helgoland.


Meer over dit project

 

VISHAY ELECTRONIC, SELB, BAYERN

 

Vishay Electronic heeft zijn wereldwijd opererende logistieke centrum voor elektronische componenten in een vestiging in Selb, Duitsland, ondergebracht en bij de planning van de inrichting volledig vertrouwd op het advies en de producten van KAISER+KRAFT Duitsland. In een nieuwbouw met een bedrijfsoppervlakte van 2150 vierkante meter voor het magazijn werd een geschikte inrichting georganiseerd.


Meer over dit project

 

 

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland

 

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG heeft voor de kwaliteitsbewaking met testlaboratorium een hal in kantooroppervlakken laten veranderen – zonder het gebouw aan te passen.

De planning en realisatie heeft KAISER+KRAFT Duitsland op zich genomen.


Naar het project GROSSHAUS.

 

 

HÜHNERHAUSmobil, Bielefeld, Noordrijn-Westfalen

 

Ralf Müller zorgt voor mobiel onderdak voor kippen en wij leveren de bijpassende onderwagens. Vanuit onze samenwerking zijn sinds 2013 al meer dan 100 kippenhokken met behulp van onze onderwagens gebouwd.


Meer over dit project

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

 

Nieuwe vestiging, nieuwe kantoren: in de herfst van 2014 is de textiel serviceaanbieder CWS-boco in Wiesbaden-Nordenstadt naar een nieuwe vestiging verhuisd. Sindsdien floreert de verkoopafdeling op in totaal 1.800 m2 totale oppervlakte vol moderne en ergonomische werkplekken en openbare ruimtes. Gecoördineerd, gepland en ontworpen met de hulp van KAISER+KRAFT Duitsland.


Meer over dit project

Contact

Ook als u de realisatie van een project beoogt, helpen wij u graag verder bij de uitwerking hiervan.
Onze bekwame experts adviseren en ondersteunen u van begin tot einde van uw project.

Contacteer ons voor overleg, planning of behoefte-analyse:

Tel. 02.720.61.97
E-Mail: project@kaiserkraft.be

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken