+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

BEZORGSERVICE

 

Bij meer dan 50.000 producten is het geen wonder dat u het gewenste artikel niet meteen in de catalogus of in de webshop kunt vinden. Wij helpen u graag verder ... en wij vinden het product vast en zeker voor u.

 

Ook bij artikelen die wij ondanks ons enorme assortiment niet op voorraad hebben, vinden wij een oplossing voor u: wij bezorgen de gewenste artikelen in heel België en Luxemburg. Uiteraard kunt u onze leverservice ook raadplegen als u een vraag heeft over uw bestelling of als u hulp nodig heeft bij ingewikkelde procedures. Onze experts zorgen er altijd voor dat u precies krijgt, wat u nodig heeft. Kunnen wij vandaag al iets voor u doen?

 

NALEVERINGSSERVICE

 

Planningszekerheid krijgt u er bij ons meteen bij! Wij bieden u de zekerheid dat u de bij ons bestelde artikelen ongecompliceerd kunt nabestellen, aan kunt vullen of kunt uitbreiden. Bij producten van onze topmerken Eurokraft, Active Green, Quipo en office akktiv ontvangt u zelfs 5 jaar naleveringsservice.

 

Indien bepaalde fabrikanten uit het assortiment komen te verdwijnen, delen wij u dit vanzelfsprekende op tijd mee, zodat u voldoende tijd heeft om u opnieuw te oriënteren of nog na te bestellen. Indien u het gewenste product bij ons helemaal niet kunt vinden, kunt u dat altijd bij ons aanvragen. Of maak gebruik van onze leverservice.

 

 

 

| Terug naar de overzichtspagina

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken