+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Certificaten

Als eerste postorderbedrijf voor kantoor- en bedrijfsinrichtingen is KAISER+KRAFT gecertificeerd conform de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001. Voor u als klant betekent dit een constante kwaliteit, zowel wat producten als wat de volledige zakelijke afwikkeling betreft. Hier vindt u ons ISO-certifikaat.

ISO-certificaatKAISER+KRAFT heeft een klimaatbalans opgemaakt volgens de erkende ISO-standaard 14064-1. Deze balans is gecertificeerd door TÜV Hessen. De klimaatbalans classificeert emissies volgens het Greenhouse Gas Protocol (GHG): KAISER+KRAFT hield daarbij niet alleen rekening met zelf veroorzaakte uitstoot, maar ook met de CO2-uitstoot van de betrokken externe dienstverleners, zoals papierfabrieken, drukkerijen en expeditiebedrijven.

Hier vindt u ons ISO 14064-certificaat.

Een richtlijn voor duurzaam handelen vormt het principe van Global Compact van de Verenigde Naties. KAISER+KRAFT erkent de tien principes op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en corruptiebestrijding. 

 

Voor een uitstekend ’communication design’ ontving het duurzaamheidsverslag in 2012 de begeerde Red Dot Design Award, een internationaal erkende onderscheiding in de designwedstrijd van het Duitse Design Zentrum Nordrhein-Westfalen.

Dit keurmerk garandeert dat u door de Symantec Seal-in-Search-technologie op de website van KAISER+KRAFT zorgeloos kunt zoeken, navigeren en kopen. Het SSL-certificaat beschermt uw persoonlijke gegevens door een SSL-codering, die een website die met http begint automatisch verandert in https.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken