+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Veldlast
Vakdraagvermogen
Stellinghoogte
Materiaal
Kleur
Hoogte
Diepte
Breedte
Meer weergeven
 

Stellages

Onze stellages voor zware lasten kunnen behoorlijk veel verdragen. Dankzij steunframes, draagbalken en legborden worden niet alleen normale opslaggoederen, maar ook zware goederen perfect opgeborgen.
Er zijn 92 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 92 artikelen gevonden

Zwaarlaststellingen nemen alles licht op – vooral het hoge gewichtZelfs lichte goederen vormen al snel hoge belastingen die een letterlijke test worden voor een normale stelling. Voor zwaarlaststellingen is deze uitdaging geen probleem en zijn daarom een onmisbaar onderdeel van de moderne magazijnlogistiek. Dit betekent dat u ook optimaal voorbereid bent op toekomstige vrachtvolumes.Wat definieert zwaarlaststellingen en wanneer heeft u ze nodig?Onze zwaarlaststellingen kenmerken zich door een sterke constructie van staal en bijzonder hoog vakdraagvermogen. De afzonderlijke legborden etage-, inleg- en legborden kunnen een gewicht van meer dan 1000 kilogram (kg) dragen. De producten in ons standaard assortiment zijn ontworpen voor stellingen tot 1500 kg.Dit maakt het mogelijk om zware individuele goederen of grote hoeveelheden goederen veilig en gemakkelijk op te slaan in het magazijn. Vooral voor pallets en andere grote containers zijn zwaarlaststellingen onmisbaar.Wie mag zwaarlaststellingen bouwen en hoe werkt dit?Veel van de zwaarlaststellingen in ons assortiment kunnen eenvoudig worden aangepast aan uw opslaginrichting. Het eenvoudige insteeksysteem zorgt voor een snelle montage en ombouw, die uw medewerkers zelf kunnen uitvoeren. De basis- en aanbouwelementen maken het u gemakkelijk om de opslagruimte naar behoefte uit te breiden of te reorganiseren.Wanneer zijn normale stellingen niet genoeg?Gebruik altijd zwaarlaststellingen in buffer- of werkplaatsmagazijnen en overal waar hoge draagvermogens voor uw opgeslagen goederen nodig zijn. Dit geldt ook als u momenteel met lichtere goederen werkt – omdat dit snel kan veranderen.Zwaarlaststellingen voldoen aan hoge eisen op het gebied van statica en veiligheid en zijn daarom vrijwel zonder alternatief voor progressieve magazijnlogistiek.Hoe vaak moet ik zwaarlaststellingen controleren?De bedrijfsveiligheidsverordening (BetrSichV) schrijft een jaarlijkse stellingcontrole volgens DIN EN 15635 voor. Deze inspectie van diverse statische en veiligheidsrelevante aspecten kan worden uitgevoerd door een gekwalificeerde medewerker van uw bedrijf.Daarnaast moet elk stellingsysteem in het magazijn wekelijks worden geïnspecteerd tijdens een visuele inspectie. Op deze manier kunt u mogelijke beveiligingslacunes, verkeerd gebruik en opslaggedrag of andere problemen direct elimineren.Mocht u nog vragen hebben over onze diensten, aarzel dan niet om persoonlijk contact met ons op te nemen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:KLT-bakken | Trapladders | Lockerkasten | Palletframes | Aluminium boxen | Onderdelenbakjes | Lista inhaakstellingen | QUIPO inhaakstellingen

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken