+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Soort bord
Materiaal
Eigenschap
 

Gebods- en verbodsborden

Zonder de gebods- en verbodsborden zou het dagelijkse werk niet alleen gevaarlijker zijn voor de werknemers, maar ook voor de inventarisatie. Daarom bieden wij u hier de ronde veiligheidsborden aan. Zij zorgen voor een ordelijke werking in overeenstemming met de richtlijnen voor de werkplek.
Er zijn 75 artikelen gevonden
| | |
Aankoopadvies voor categorie Gebods- en verbodsborden
Er zijn 75 artikelen gevonden

Wat we moeten doen en wat we niet mogen doen – gebods- en verbodsbordenWelke gevaren schuilen er op welke plaatsen in uw bedrijf? Zodat u en alle medewerkers in uw bedrijf dit altijd weten – ook als ze zich niet in hun vertrouwde omgeving bevinden – zijn er gebodsborden en verbodsborden. Ze markeren gevarenzones en veiligheidsrisico's en voorkomen zo ongelukken die door onwetendheid of onzorgvuldigheid snel kunnen gebeuren. Geen wonder dus dat veiligheidssignalering is voorgeschreven in ASR A1.3 – Veiligheids- en gezondheidsetikettering – en in overeenstemming met de Europese norm DIN EN ISO 7010.


Ontdek hier wat u allemaal moet doen om uw onderneming zo veilig mogelijk te maken.

Waarom waarschuwen we met behulp van gebodsborden en verbodsborden?Omdat iedereen deze taal kent. Het maakt niet uit of u zich in Duitsland, Spanje of Frankrijk bevindt. De onmiskenbaar vormgegeven borden spreken hun eigen taal. Dit is een bijzonder belangrijk gegeven voor bedrijven met vestigingen wereldwijd. Naast brandveiligheidsborden en evacuatieborden zijn daarom ook waarschuwingsborden en gebods- en verbodsborden onontbeerlijk.


Bij het ophangen van de borden speelt de afstand tot de werkplek of de herkenningsafstand een belangrijke rol. Bepaalde verplichte aankondigingen en waarschuwingen moeten met vaste afstanden worden aangebracht om ervoor te zorgen dat hun aankondigingen in alle opzichten onmiddellijk herkenbaar zijn.Wat is het verschil tussen gebods- en verbodsborden?Terwijl gebodsborden aangeven hoe u zich in een gevaarlijke situatie moet beschermen, verbieden verbodsborden bepaalde handelingen.Voorbeelden van gebodsborden: Helm, antistatische schoenen, draag oogbescherming, geef een akoestisch signaal, gebruik leuningVoorbeelden van verbodsborden: Parkeren en opslaan verboden, klimmen verboden voor onbevoegden, duwen verboden, roken verbodenDe gebodsborden zijn blauw-wit, maar de verbodsborden zijn te herkennen aan hun signaalrode kleur. Beide typen borden zijn rond.Mocht u nog vragen hebben over veiligheidsborden, neem dan contact met ons op.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Afzetbanden | Verwijzingssystemen | Persoonsbegeleidingssysteem | Kettingstandaards | Afzetkettingen | Kantbeschermhoeken | Justrite absorptiedoeken | EUROKRAFT milieukasten

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken