+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Voor rolgewicht
Voor roldiameter
Snijbreedte
Hoogte
Diepte
Breedte
 

Paktafels

De paktafel: kartonnen doos erop, vouwen, dichtplakken, omdraaien, bubbelplastic erin, artikelen erin, vulmateriaal erop, afleveringsbewijs erin, dichtvouwen, dichtplakken, adresetiket erop, pakket op de wagen en klaar is kees. Op naar het volgende pakket. Met onze paktafels is het een eitje.
Er zijn 15 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 15 artikelen gevonden
Paktafels voor een probleemloze expeditie
Paktafels vormen in elke verzendhandel een centraal en misschien wel het belangrijkste aspect. Snelheid is voor de goed lopende handel de kern van de zaak. Goede paktafels helpen uw medewerkers snel en effectief te werken. Uitbreidingen zoals hoogteverstelling, snijapparaten of lampen zorgen voor extra goede en ergonomische arbeidsvoorwaarden, die het snel werken nog meer stimuleren. Niet elke paktafel is hetzelfde, daarom dient u op bepaalde kenmerken van dit product te letten. Bij het verzenden van brieven, kartonnen dozen en pakketjes heeft u voldoende werkoppervlak nodig om het verpakken gestructureerd en foutloos mogelijk te maken. Op geschikte paktafels heeft u genoeg ruimte om te sorteren, te verpakken en te frankeren. Met name bij grote voorwerpen of grote hoeveelheden is ruimte een belangrijke factor voor systematisch en snel werken. Veel paktafels hebben extra oppervlakken die ruimte bieden voor kantoormateriaal zoals enveloppen, stempels en ander materiaal. Hiermee kunt u veel tijd besparen, omdat alle belangrijke hulpmiddelen direct binnen handbereik liggen.

Paktafels van hoge kwaliteit
Het basiselement van de paktafel, dat uit een stabiele staalconstructie met poedercoating en een werkblad met kunststofcoating bestaat, is een uitbreidbaar en flexibel te gebruiken systeem. Voor elke toepassing kan de juiste combinatie worden samengesteld. Voor de paktafels in onze webshop zijn er uitbreidingselementen, zoals extra legborden in de vorm van een stelling. Deze hebben soms in hoogte verstelbare legborden en stalen beugels voor het verticaal opbergen van enveloppen, ordners en kartonnen dozen. De legborden van paktafels zijn stevig, zodat ze ook grotere gewichten kunnen dragen. Aanvullende onderbouwladen bieden nog meer opbergruimte. Zo kunnen postzegels, stempels, pennen en andere kleine voorwerpen veilig worden opgeborgen. Voor paktafels zijn er nog geïntegreerde snijapparaten met variabele snijbreedte tot 1000 mm verkrijgbaar als praktische aanvulling. Een aanbouwsnijstandaard kan eenvoudig aan de rand van het tafelblad worden geschroefd. Paktafels met metalen achterwanden, formulierbakken, verrijdbare bakken, toetsenbordplateaus en ander toebehoren ronden het assortiment af.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken