+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Werkplaatsinrichtingen

Zelfs een vakman is niets zonder een professionele uitrusting. Met apparatuur en gereedschappen die veilig, ergonomisch en sterk zijn, wordt uw bedrijf een vakbedrijf. Een absoluut vakkundige keuze.
Onze productcategorieën
Industriële displays
Industriële reclameborden zijn veelzijdig, ze kunnen worden gebruikt als welkom ...
Kabelhaspels
Struikelblokken en rondslingerende kabels zijn verleden tijd. Met kabelhaspels ...
Laboratoriumapparatuur
Een groot deel van onze kennis hebben we te danken aan laboratoriumapparatuur, ...
Lasgordijnen
In bepaalde beroepen is het verstandig nooit zonder lasbescherming te werken. ...
Materiaalwagens
Multifunctioneel: onze materiaalwagens als verrijdbare werkplaats. Ze zijn ...
Perfoplaat
Tijd voor systematische orde – met perforatieplaten. Hiermee creëert u snel en ...
Rolbokken
Ook rolbokken mogen niet in ons assortiment ontbreken. Deze veelzijdige ...
Tuinslangen
Tuinslangen zijn altijd belangrijk in een bedrijf om vloeistoffen weg te pompen. ...
Ventilatoren
Ventilatoren laten niet alleen op warme dagen een frisse wind door de ruimte ...
Verkeersspiegels
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie biedt er meer veiligheid in het land? ...
Verwarmingsapparaten
Met deze verwarmingsketels wordt heel uw bedrijf voldoende verwarmd. We hebben ...
Werkbanken
Met werkbanken kunt u uw werkplaats intelligent inrichten en opruimen. Bovendien ...
Werklampen
Handlampen en bouwlampen zijn inmiddels verkrijgbaar in verschillende ...
Werkplaatslampen
De juiste verlichting van de werkplek is een van de belangrijkste factoren voor ...
Werkplaatslessenaars
Ook in werkplaats, expeditie en magazijn kan men lange reden houden. Als u hier ...
Werkplaatsmatten
Werkplaatsmatten bieden ongelofelijk veel voordelen: meer veiligheid, meer ...
Werkplaatswagens
Een van de belangrijkste hulpmiddelen in werkplaatsen is de werkplaatswagen. ...

Werkplaats en industrie – Wat professionals wensen als het gaat om het bedrijfsinrichtingHeeft u zich al eens afgevraagd wat licht met productiviteit te maken heeft? Of waarom perforatieplaatsystemen in een werkplaats en industrie de onverholen meesters van structuur en orde zijn? Dit hoeft u zich ook niet af te vragen, dat doen wij voor u.In ons productassortiment bedrijf hebben wij van alles bij elkaar gebracht, wat uw onderneming beter georganiseerd, productiever en veiliger maakt. En wij leveren de bijpassende Inkoophandboeken er meteen bij. Tenslotte hebben professionals in alle geledingen belangrijkere zaken te doen, dan zich het hoofd te breken over de bedrijfsinrichting.Van niets naar productiviteit in werkplaats en industrieAan het begin van alle activiteiten staat altijd een lege ruimte. Omdat vier muren op zichzelf nog geen werkplaats vormen, laten we u in het artikel ''Alles op zijn plaats'' in het Executive Magazine eerst zien, waar het bij de planning van de inrichting om gaat.Heeft u deze stap al gezet? Perfect, dan zorgen wij voor de werkplekken. U kunt bijvoorbeeld vertrouwen op afzonderlijke werkbanken of kiezen voor de LISTA-systeeminrichtingen. Het voordeel: als alle componenten op elkaar zijn afgestemd, ziet de werkplek er netjes uit, kunt u deze beter indelen en aanpassen aan uw actuele behoeften.Maar wacht even, is het hier niet een beetje donker? Natuurlijk, zonder licht zou u in een werkplaats en in de industrie niets fatsoenlijks produceren en is de effectiviteit laag. Maar gewoon een simpele gloeilamp boven de werkbank hangen en aan de slag gaan? Dan hebben we een paar betere ideeën voor u. Met onze tips voor verlichtingsoplossingen zorgt u voor het beste zicht op uw werk.Werkplek: check. Licht: check. Wat ontbreekt er nog ... gereedschap! In plaats van alle gereedschappen afzonderlijk te kopen, bespaart u uzelf de met onze gereedschapssets veel zoekwerk en koopt u er de beste voorwaarden voor orde meteen bij, in de vorm van shadowboards.En omdat we alles goed overdenken, vindt u tips in ons Leidingssysteem voor vloermatten, hoe u iedere werkplaats veilig maakt en de perfecte onderlegger kiest. Het inrichten van een gezondheidsvriendelijke en schone stawerkplek is eenvoudig gedaan met het kiezen van de juiste inrichting.Nu kan het echt beginnen! Maar als u nog steeds iets mist, vindt u bij ons zeker het juiste product. Als dat niet meteen lukt, bel ons dan. U hoeft zich hierover tenslotte niet teveel zorgen te maken, want het werk roept!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Gereedschapshouders | Plafondventilatoren | Sleutelopbergplek | Werkplekmatten | Steekwagen | Gereedschapsboxen | LISTA werkbanken | MAUL werkplaatslampen

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken