+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
 

Afvalverzamelwagens

Afval verzamelen in grote kantoren of op bedrijfsterreinen? Dat is ondenkbaar zonder onze afvalverzamelwagens, afvalcaddy's en reinigingswagens. De praktische afvalverzamelaars bieden u talrijke voordelen bij het verzamelen en opruimen van afval. U werkt sneller, flexibeler, ergonomischer en gemakkelijker! Overtuig uzelf!
Er zijn 10 artikelen gevonden
| | |
Vuilnistonwagenset
inhoud 240 l, b x h x d = 600 x 1080 x 580 mm, voor 1 afvalcontainer
Excl. BTW
629,-
Vuilnistonwagenset
inhoud 240 l, b x h x d = 700 x 1050 x 1000 mm, voor 2 afvalcontainers
Excl. BTW
789,-
Nieuw
Excl. BTW
419,-
Reinigingswagen ACCURATO
voor buitentoepassing
Excl. BTW
vanaf 479,-
Reinigingswagen EASY
voor buitentoepassing
Excl. BTW
vanaf 169,-
Nieuw
Zakkenklem
voor een inhoud van 120 l, VE = 5 stuks
Prijs op aanvraag
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
Handwagen EASY ORIGINAL
met houder voor afvalzakken van 120 l
Prijs op aanvraag
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
Afvalbakframe CARRIER PICK UP
met handgreep en gereedschapshouder
Prijs op aanvraag
Er zijn 10 artikelen gevonden

Afvalverzamelwagens voor kantoren en buitenterreinenU droomt misschien ook van een goede fee, die al uw wensen in vervulling laat gaan, bijvoorbeeld door in een oogwenk te zorgen voor schone omstandigheden op uw buitenterreinen.Bij KAISER+KRAFT vindt u helaas geen goede fee, maar moderne afvalverzamelwagens in verschillende uitvoeringen. Ze zijn zo handig dat het schoonmaken als vanzelf gaat.
Snel afval verwijderen waarbij de rug wordt ontzienAls u uw geld wilt uitgeven aan afvalinzameling, kunt u beginnen met een paar handschoenen en een vuilniszak over uw schouder. Er zijn echter veel leukere manieren om in beweging te blijven. Met de afvalverzamelwagen van KAISER+KRAFT worden kantoren en buitenterreinen snel schoongemaakt, waardoor er na het werk meer tijd overblijft voor gezin en vrije tijd. Deze manier van inzamelen ontziet ook de rug. Hiervoor zorgen het lage gewicht en de soepel lopende wielen en rollen.Met één of meer grijptangen is het nog eenvoudiger om bij het schoonmaakwerk in een goede lichaamshouding te blijven. Er is immers nauwelijks een reden om in contact te komen met afval.
Van caddy tot terreinwagenIn onze winkel hebben wij afvalverzamelwagens voor weinig afval, voor grote hoeveelheden en voor elk terrein. Kies voor een afvalcaddy met afvalzakhouder of voor een reinigingswagen met meerdere bakken voor afvalscheiding ter plekke. Sterke luchtbanden compenseren oneffenheden van de bodem en zijn ideaal voor het buiten verzamelen.Massieve banden, vakken voor het plaatsen van gereedschap, houders voor grijpers – met het juiste materiaal vervult uw vuilniswagen bijna elke wens.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken