+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Diepte
Hoogteverstelling
Kantelbaarheid
 

Voetsteunen

Stijve benen, rug en schouders ligt niet alleen aan uw houding, maar ook aan het ontbreken van een goede voetsteun. Daarmee neemt u aan uw bureau automatisch een comfortabele en ergonomische zithouding aan. Ze zijn er ook in een verwarmbare uitvoering, speciaal voor mensen die snel koude voeten hebben.
Er zijn 10 artikelen gevonden
| | |
MAUL - Voetsteun, ergonomisch
oppervlak b x d = 450 x 390 mm, met mat
Excl. BTW
54,90
EUROKRAFT - Voetsteun
gasveer-hoogteverstelling 110 - 320 mm
Excl. BTW
225,-
Excl. BTW
42,90
MAUL - Voetsteun, ergonomisch
uitvoering met verwarmingsfunctie en mat
Excl. BTW
115,-
Verwarmbare voetmat
grijs, met netaansluiting
Excl. BTW
169,-
Twinco - Voetsteun met beweeglijke voetplaat
in 3 hoogtes verstelbaar, kunststof
Excl. BTW
vanaf 34,90
Excl. BTW
72,90
Excl. BTW
64,90
Twinco - Voetsteun met hoekfunctie
trede met stalen beugel, traploos verstelbaar
Excl. BTW
vanaf 35,90
Excl. BTW
125,-
Er zijn 10 artikelen gevonden

Voetsteunen – beter zitten, gezonder werkenJe kunt het niet vaak genoeg zeggen: als je beter zit, werk je beter! Met de juiste ergonomie voorkomt u schade aan de rug, blokkades en ziektegerelateerd verzuim. Hoe u ergonomie en gezondheid op de werkplek kunt introduceren, dat laten onze voetsteunen bij KAISER+KRAFT u zien.Voetsteunen en zithouding – hoe verhoudt dit zich?Het thema gezond zitten houdt de gemoederen op werkgebied niet voor niets zo bezig. Als u bij de keuze van kantoorstoelen, bureaus enz. rekening houdt met ergonomische aspecten, geeft u het lichaam alle steun die het nodig heeft tijdens het zitten. Omdat deze houding belastend is voor de rug, bloedsomloop en de spieren.Een belangrijke rol spelen de benen en voeten. Als ze in het luchtledige bengelen of als ze in een ongunstige hoek staan bij een te laag ingestelde stoel, verkrampt het hele lichaam van onder naar boven. Vooral op werkplekken met een normaal bureau of op werkplekken die door meerdere mensen worden gebruikt, komen onze voetsteunen erg van pas. Ze zorgen voor flexibiliteit zonder grote investeringen en zijn individueel aanpasbaar voor de perfecte zithouding.Voetsteunen bij KAISER+KRAFT: ook een pluspunt op het gebied van comfortU merkt de perfectie meteen: uw voeten staan stevig en zijn tegelijkertijd comfortabel geplaatst op een stabiel oppervlak. De benen of de rugspieren hoeven het 'bengelen' niet bij te sturen, het hele lichaam ontspant. U glijdt bijna vanzelf in de optimale zithouding, waarbij uw rug volledig tegen de rugleuning rust.Bijzonder comfortabel en ergonomisch zijn voetsteunen die u zowel in de hoogte als in hellingshoek kunt aanpassen. Extra comfort biedt bijvoorbeeld een verwarmingsfunctie. Uiteraard zijn alle uitvoeringen bij KAISER+KRAFT standvastig, antislip en gemaakt voor dagelijks gebruik op kantoor.Omdat het onderwerp ons zo dierbaar is, hebben we verschillende inkoophandboeken over het onderwerp 'zitten’ op kantoor voor u geschreven:

Bovendien stellen wij apart een belangrijk element aan u voor dat zorgt voor een uitstekende ziteconomie. Ons elektrisch in hoogte verstelbaar bureau Upliner 2.0 maakt duidelijk dat gezond zitten niet ophoudt bij de stoel. Laat u door ons adviseren over vragen m.b.t. voetsteunen en dergelijke!

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken