+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Kasten

Schuifdeurkasten, roldeurkasten, dossierkasten, kasten met zichtvenster of zonder, kasten voor laboratorium, werkplaats en kantoor – bedrijfskasten: wij hebben ze allemaal. Naar wens kunt u intelligente sluitsystemen, inwendige kluizen en kastindelingen meebestellen.
Onze productcategorieën
Apotheekkasten
Gereedschap, materiaal en andere kleine voorwerpen overzichtelijk en ...
Bedrijfsladekasten
Groot, klein, smal, breed, met sluitsysteem of lade-uittrekbeveiliging, als ...
Dossierkasten
Ontdek onze archiefkasten. Deze dossierkasten worden het meest gebruikt in een ...
Dossierkasten
Heeft u nood aan dossierkasten om uw dossiers in op te bergen? Wij hebben de ...
Gereedschapskasten
Als de hoofdmonteur hectisch op zijn horloge tikt, terwijl de stagiair nerveus ...
Hangkasten
Ontdek alles over onze hangkasten die cruciaal zijn op iedere werkvloer, men kan ...
Hangmapkasten
Hangmapkasten zijn in artsenpraktijken, advocatenkantoren, openbare instanties ...
Laboratoriumkasten
Ontdek alle kasten die u kunt gebruiken in een apotheek. Deze laboratoriumkasten ...
Laptopkasten met stroomvoorziening
Ontdek onze laptopkasten die voorzien zijn van een electriciteitsconnectie. Deze ...
Lockerkasten
Sociale voorzieningen zijn een wetenschap op zich. Gelooft u dat niet? Kijk dan ...
Magazijnkasten
Vindt u het leuk urenlang naar kleine onderdelen en andere materialen te zoeken? ...
Materiaalkast
Zo moet een kast zijn: stevig, onderhoudsvriendelijk, efficiënt en ruim. Onze ...
Milieukast
Weet u niet goed welke van onze kasten voor gevaarlijke stoffen de juiste is? ...
Rolluikkasten
Hij ziet er goed uit, is flexibel en bespaart ruimte: uw nieuwe roldeurkast. ...
Tekeningkasten
Waar laat u grote kaarten, schema's, afbeeldingen en tekeningen? Wij hebben een ...
Vitrinekasten
Alle vitrines uit onze webshop zijn leuk om te zien. In verkoopruimtes, op ...

Kasten – ordehandhavers en veiligheidsexpertsStel u eens een wereld op het werk voor zonder kasten. Al uw documenten liggen op stapels door uw hele kantoor heen. En elke keer als u een bepaald stuk gereedschap nodig heeft, moet u uw hele magazijn doorzoeken. Dat lijkt u niet ideaal? Ons ook niet. Daarom biedt KAISER+KRAFT u een grote keuze aan kasten voor kantoor, werkplaats en andere ruimten in uw bedrijf aan. Op deze manier heeft u geen last van stapels en hoeft u niet lang te zoeken, vooral als u kiest voor de juiste oplossing.Van bureaukast tot kledingkast – soepele werkprocessen met de juiste kastenNatuurlijk bestaat de mogelijkheid om gewoon alles in dezelfde kast te bewaren: afleveringsbewijzen, schroeven en de eigen werkkleding. Maar zeg eens eerlijk: veel meer dan opstapelen is dat ook niet.U kunt beter verschillende kasten met elkaar combineren die passen bij het desbetreffende takenpakket:  • Kantoormeubelen van Mauser of andere gerenommeerde fabrikanten zijn ideaal om ordners en kantoormaterialen plaatsbesparend op te bergen.

  • In een dokterspraktijk of advocatenkantoor heeft u dankzij de hangmappenkasten en kaartsysteemkasten belangrijke documenten direct bij de hand.

  • Met magazijnkasten houdt u overzicht over kleine onderdelen.

  • Gereedschapskasten besparen u het zoeken naar een hamer, tang en meer.

  • Tekeningen in een groot formaat, afbeeldingen en ontwerpen vinden een fijn plekje in tekeningkasten en behouden daarbij hun oorspronkelijke vorm.


Nu heeft u de juiste kasten voor uw kleine bedrijfsbenodigdheden, maar waar moet het heen met tassen, werkkleding en portemonnee? Kledingkasten van Wolf, QUIPO, EUROKRAFT of LISTA lossen het probleem op elegante wijze op. U kunt daarbij kiezen tussen kleine lockers en garderobekasten, eenvoudige modellen of kasten met voeten, zitbank, cilinderslot, zichtvenster… Richt uw sociale ruimten zo in, dat uw medewerkers al op hun gemak zijn bij het omkleden.Dubbele veiligheid dankzij opslagkasten voor gevaarlijke stoffenMoet u voorwerpen in uw magazijn of laboratorium opslaan die niet zo onschuldig zijn als een paar orders? Maak dan gebruik van opslagkasten voor gevaarlijke stoffen van merken als EUROKRAFT, QUIPO of asecos. Vervaardigd uit sterke materialen en met uitrustingskenmerken als opvanglegborden en ventilatievoorzieningen zorgen deze voor dubbele veiligheid: Ze voorkomen dat brandbare, giftige of etsende stoffen vrijkomen en garanderen, dat u voldoet aan de wettelijke bepalingen voor het opslaan van gevaarlijke stoffen.Weet u niet zeker, welke kast de juiste is voor uw situatie? Neem contact met ons op. Wij helpen u om het boven op elkaar stapelen overbodig te maken.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Transportkoffers | Hoge kasten | Ladeblokken | Aluminium boxen | Telescooprails | Kluizen | EUROKRAFT garderobekasten | QUIPO garderobekasten

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken