+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Artikel
Uitvoering hangmappenlade
Serie
Materiaal
Kleur
Hoogte
Eigenschap
Diepte
Meer weergeven
 

Hangmapkasten

Hangmapkasten zijn in artsenpraktijken, advocatenkantoren, openbare instanties en dergelijke onmisbaar, want ze bieden een ordelijk overzicht over hangmappen, van A tot Z. Ons assortiment is dan ook breed: van lade-uittrekbeveiligingen tot centrale vergrendelingen vindt u bij ons hangmapkasten voor alle toepassingen.
Er zijn 68 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 68 artikelen gevonden

Hangmappenkasten: robuust en duurzaam. De topsporters voor uw kantoor.Zou dat niet praktisch zijn? Een lade in een kast, diep genoeg om mappen in A4-formaat op te hangen, waardoor documenten en formulieren van lopende projecten snel weer gesorteerd in- en uit kunnen worden genomen. Tot het werkproces is voltooid en het de ordner in kan. U heeft gelijk: Dat bestaat al en het wordt hangmap genoemd.Bij KAISER+KRAFT vindt u een kleurrijk assortiment hangmappenkasten in verschillende breedtes en hoogtes met één of twee rijen, met maximaal vier laden. De inrichting laat overigens niets te wensen over: merkkwaliteit van Bisley, mauser of office akktiv, gepoedercoate of gemoffelde plaatstalen behuizing in vele kleuren, volledig uitschuifbare laden, afhankelijk van het model met gedempt zelfsluitend systeem, waarbij de centrale vergrendeling met cilinderslot zorgt voor gegevensbeveiliging.Van boekhouden tot praktijkbeheer: ook orde moet soms sneller.Zo gaat het dag in dag uit: lade open, map eruit, lade dicht, weer open, in de hangmappen bladeren, document uitnemen, lade dicht – zo'n hangmappenkast maakt heel wat mee. Dat is ook goed zo, omdat hij als onderdeel van een functionerende kantoorinrichting helpt om zelfs onder hoge druk de orde te handhaven. Zodat de stroom aan gegevens ondanks de structuur niet boven het hoofd gaat groeien, is het handig als iets kan worden weggedaan. Met een papiervernietiger uit onze onlineshop maakt u uw dossierkasten lichter door wat niet langer hoeft te worden opgeslagen te vernietigen.Koop een slot – omdat veiligheid achter slot en grendel zit!Over opslag gesproken, niet alleen gevoelige gegevens moeten worden beschermd. Uw bedrijf werkt met gevaarlijke stoffen of bewaart kostbaarheden? Bij KAISER+KRAFT zijn sleutels en sloten in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar voor alles wat niet voor iedereen toegankelijk mag zijn, van diefstalbeveiliging tot elektronisch slot met een mastercode. Natuurlijk weten we dat elk bedrijf uniek is en dat voor uw bedrijf een oplossing op maat beter kan zijn, of het nu om de beveiliging van hangmappenkasten, of kantoorbenodigdheden gaat: Neem contact met ons op. Wij vinden het fijn om u te helpen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kleedkamerkasten | Hoge kasten | Snijmachines | Bezemkasten | Aluminium boxen | Lockerkasten | QUIPO gereedschapskasten | EUROKRAFT garderobekasten

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken