+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Diepte
Draagvermogen
Hoogte
Materiaal
Voor vatinhoud
Werkhoogte
Inhoud
 

Onderdelenreinigers

Onderdelenreinigers en reinigingstafels zijn onmisbaar voor het ontvetten en reinigen van machinecomponenten, en dat niet alleen in industriële productiebedrijven. Ook in garages en toeleveringsbedrijven moeten speciale richtlijnen bij de reiniging van onderdelen worden nageleefd. De juiste hulpmiddelen vindt u bij ons.
Er zijn 15 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Bevochtiger
plaatstaal geel
Excl. BTW
vanaf 67,90
Spuitfles
plaatstaal geel
Excl. BTW
64,90
Spuitfles
roestvast staal
Excl. BTW
149,-
Bevochtiger
roestvast staal
Excl. BTW
vanaf 185,-
JUSTRITE - Spaarbevochtiger
plaatstaal, verzinkt en gelakt
Excl. BTW
vanaf 94,90
Excl. BTW
109,-
JUSTRITE - Inweekbak
plaatstaal, verzinkt en gelakt
Excl. BTW
vanaf 92,90
Excl. BTW
1.975,-
Reinigingstank
h x b x d = 850 x 700 x 600 mm
Excl. BTW
749,-
BIO-reinigingstafel
KOMPAKT, werkhoogte 950 mm
Excl. BTW
1.545,-
BIO-reinigingstafel
KOMFORT, met deksel en Soft-Touch-bedieningspaneel
Excl. BTW
2.350,-
BIO-reinigingstafel
DUO, met Soft-Touch-bedieningspaneel
Excl. BTW
2.690,-
Er zijn 15 artikelen gevonden
Onderdelenreinigers – effectieve ontvetting en reiniging
Onderdelenreinigers en reinigingstafels zijn nodig voor de reiniging en ontvetting van belangrijke machinedelen en werkstukken. Fabrikant en leverancier moeten er bij werkstukken op letten dat aan bepaalde voorwaarden met betrekking tot de reiniging van onderdelen wordt voldaan. De autobranche, de machinebouw en andere industriële bedrijven en werkplaatsen zijn verplicht om algemene richtlijnen voor de reiniging van onderdelen op te volgen. Apparaten, machines en voertuigen moeten aan steeds exactere toleranties voldoen. Dit leidt tot een steeds hoger wordende mate van vereiste reinheid omdat ook de kleinste verontreiniging al kan leiden tot uitval. In het bijzonder bedrijven waar met gevaarlijke stoffen in zuurkasten wordt gewerkt moet voor een optimale omgang met gevaarlijke stoffen en een hoge mate aan reinheid worden gezorgd, om de veiligheid van de medewerkers en het milieu te kunnen garanderen. Onderdelenreinigers en reinigingstafels zijn daarom een belangrijk deel van de werkuitrusting in industriële bereiken. Hier in de webshop vindt u voor elke wens de passende reiniger om onderdelen te ontvetten en te wassen.

Hoogwaardige reinigingstafels voor optimale reiniging
De juiste reinigingstafels en onderdelenreinigers worden hier online voor vele bereiken van de industriële bewerking aangeboden. Afhankelijk van de behoefte zijn lekbakken, bevochtigers of reinigingstafels de juiste keuze. Om onderdelen te reinigen zijn vaak speciale kwasten nodig. Deze hebben een slangaansluiting en hebben naar behoefte fijne of grove borstels. Om doeken en reinigingspapier spaarzaam en veilig met oplosmiddelen te bevochtigen, zijn praktische bevochtigers of inweekbakken een zinvolle oplossing. Een professionele onderdelenreiniger wordt als plaatsbesparende, mobiele reiniger of als groot standapparaat aangeboden. Bij de standreinigers kunnen door het hoge draagvermogen en mechanische belastbaarheid ook zeer grote delen professioneel worden gereinigd en ontvet. De mobiele onderdelenreinigers zijn verrijdbaar op dezelfde manier als een steekwagen en daarom flexibel inzetbaar. De reiniging van onderdelen kan zo optimaal in een workflow worden geïntegreerd en zonder lange wegen ter plekke worden uitgevoerd. Onderdelenreinigers van stevig roestvast staal bieden een hoge bestendigheid tegen agressieve oplosmiddelen. Een rendabele en milieuvriendelijke variant van de onderdelenreinigers zijn BIO-reinigingstafels. Deze zijn door een ergonomische bouwwijze aangenaam bedienbaar en bieden optimale reiniging en een zo groot mogelijke energiebesparing.
Producten vergelijken