Merk
Hoogte [mm]
16
16
2110
2110
-
Breedte [mm]
50
50
6100
6100
-

Opvangbakken

Bent u opzoek naar stevige lekbakken of uitlekbakken voor chemische producten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben alle soorten opvangbakken. Wanneer u een lekkage hebt voor verschillende producten, kunt u steeds onze opvangbakken gebruiken. Gegalvaniseerde lekbakken worden ook aanzien als onze sterkste opvangbakken.

In de categorie Opvangbakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, CEMO, EUROKRAFTbasic, asecos, QUIPO, Justrite, PRESSOL, hofe.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 246
Toon:

Opvangbakken of lekbakken, beide zijn kwalitatief hoogstaandChemische producten moeten gestockeerd worden op lekbakken. Zo voorkomt u schadelijke lekkages wanneer een bijtend product door de verpakking van het product sijpelt. Vind bij ons alle soorten lekbakken, verschillende groottes en breedtes.


Moet u een lekbak hebben van 220L of eerder één van 60L, beide kunt u bij ons kopen. Wij hebben ook echte opvangkuipen die vervaardigd zijn in Duitsland. U kan zonder problemen een pallet onder de lekbak plaatsen zodat men deze kan optillen. De meeste opvangbakken zijn gemaakt uit plastiek, al zijn er ook die uit zink vervaardigd zijn voor corrosieve producten. Lekbakken voor zuren of voor verf, alles kunt u vinden bij KAISER+KRAFT. Opvangbakken voor schadelijke stoffen of voor olie, alles kunt u bij ons vinden. Wij hebben 60L lekbakken, 20L opvangbakken en 100L opvangkuipen.Verrijdbare lekbakken, of met een roosterKoop bij ons uw lekbakken met bijhorende rooster. Deze zijn meestal uit aluminium of zink vervaardigd en kunnen hele zware gewichten aan. Opvangbakken van 100L of20L. Opvangbakken met afdekking, of bescherming zijn onmisbaar in een bedrijf. Bekijk zeker ook de randen die u erkan opzetten zodat de producten niet kunnen vallen. Opvangplatteaus of uitloopbakken, deze zijn van een uitstekende kwaliteit wanneer het om lekkage gaat. Opvangbakken voor olie en lekbakken voor corrosieve producten worden heel hoog aangeprezen in onze webshop. Ontdek ook onze polyesteropvangbakken en onze lekbakken voor salpeterzuur. Bekijk ook onze lekbakken voor zuren of de opvangbakken voor olie


Omgang met gevaarlijke stoffen – alles voor het bedrijfWe zouden niet KAISER+KRAFT zijn, als we niet op elk gebied zouden voldoen aan ons motto: Alles voor het bedrijf. We voeren op het gebied van de omgang met gevaarlijke stoffen een omvangrijk assortiment. Dit begint bij allerlei soorten containers, zoals vaten, tonnen of tanks, opslagkasten voor gevaarlijke stoffen, stapelaars en andere hef- en hijswerktuigen, waarmee u de delicate lading op het juiste niveau kunt opslaan. Bel ons, want ook hier geldt: Service is onze kracht!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Wijdhalsvaten | IBC-containers | Oogdouches | Reinigingsmachines | Oliebindmiddel | Elektrische pompen | Justrite veiligheidskannen