+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Breedte
Diepte
Eigenschap
Hoogte
Uitrusting
 

DURABLE Computerkasten

Er zijn 6 artikelen gevonden
| | |
DURABLE - Computertrolley
in hoogte verstelbaar
Excl. BTW
239,-
Excl. BTW
255,-
Nieuw
Excl. BTW
469,-
Nieuw
DURABLE - Multitrolley QUADRO
model ADVANCED, met deur
Excl. BTW
539,-
Er zijn 6 artikelen gevonden

Pc-kast en werkstation van Durable – de multifunctionele wagen met wielen voor alle eisen

De pc-kast en werkstation van Durable is zo ontworpen, dat hij voldoet aan alle eisen. Zo is de pc-kast en werkstation van Durable in hoogte verstelbaar en heeft meerdere klanken. Ten eerste heeft hij het voordeel, dat het werkstation kan worden gebruikt als printerwagen en als computerstation. Dit laatste heeft als voordeel dat een plank als monitorblad kan worden gebruikt en een plank als ondergrond voor het toetsenbord. Hiermee zijn er geen grenzen aan het toepassingsgebied. De hoogwaardige materialen van de pc-kast en werkstation van Durable spreken van lange levensduur en robuustheid.

Het doel van het 80 jaar oude bedrijf Durable is om oplossingen te ontwikkelen die op grond van kwaliteit, functionaliteit en ontwerp het verlangen van mensen naar producten voor een individuele arbeidskwaliteit vervullen. Met de pc-kast en het werkstation van Durable moet u aan uw individuele behoeften tegemoet kunnen komen. Kom een stap dichter bij uw ideeën met de pc-kast en het werkstation van Durable!

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken