+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Presentatiemiddelen

Het is bekend: men heeft slechts één kans voor een eerste indruk. Dat geldt ook bij het presenteren. En voordat uw voordracht bekroond wordt met ''euhm'' en ''wat wilde ik ook alweer zeggen'', slaat u beter uw slag en rust u zich uit met onze presentatiehulpmiddelen en -materialen!
Onze productcategorieën
Beamerwagens
Opzoek naar goede beamerwagens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. onze ...
Conferentielessenaar
Ontdek al onze conferentielessenaars. Deze zijn niet meer weg te denken wanneer ...
Flip-over
In een vergaderruimte moet absoluut een flipo-ver staan, anders is het niet ...
Folderhouders
Opzoek naar goede folderhouders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek ...
Glazen kasten
Ontdek al onze glazen kasten, vitrinekasten en ander presentatiekasten. Deze ...
Planborden
Planborden bieden ons dat waarnaar we bij het dagelijks werk verlangen: orde, ...
Planhouders
Bekijk onze beste planhouders. Deze presentatiewanden hebben als functie om alle ...
Presentatiekoffers
Ontdek onze presentatiekoffers. Deze presentatieboxen hebben alle stiften en ...
Prikborden
Prikborden zijn praktisch en geschikt voor dagelijks gebruik: ze zijn de ...
Projectieschermen
Projectieschermen zijn onmisbaar in een bedrijf. Whiteboards waarop men kan ...
Vitrinekasten
Vitrinekasten en infovitrines vindt men overal. In bedrijven als informatiebord, ...
Whiteboards
Whiteboards zijn heel balangrijk in een professioneel bedrijf. Deze ...
Whiteboardtoebehoren
Bent u klaar om te brainstormen? Nee, want u heeft nog geen geschikt ...

Presenteren: Alles begrepen? Maar natuurlijk!Bij een begenadigd spreker hangt het publiek bij elke presentatie aan de lippen. Maar niet iedereen is van nature een begaafd spreker. Om begrepen te worden, om informatie vakkundig over te brengen en uzelf op een perfecte manier te presenteren, bieden wij u niet alleen presentatietips.Ook met het productenpallet van KAISER+KRAFT valt uw betoog in goede aarde en kunt u met elk feit overtuigen. Het begint met lessenaars en houdt niet op bij flip-overs. Alleen van de opwinding voor een belangrijke lezing, kunnen wij u niet af helpen. Dat willen we ook niet. Omdat een beetje plankenkoorts er gewoon bij hoort.Word de beste spreker bij presentatiesInhoud? Daarvan is er in uw onderneming beslist genoeg. Hoe u uw kunnen, aanbod en presentatie van uw bedrijf het beste over het voetlicht kunt brengen, is waar het om gaat. En dit wordt steeds belangrijker.Hulpmiddelen voor een presentatie zijn ervoor, om uw woorden te onderbouwen met afbeeldingen, grafieken en diagrammen. Of anders gezegd: als u alle zintuigen van uw publiek stimuleert, komt uw boodschap ook over!Daarbij bezit ieder product zijn eigen overtuigingskracht en is bijvoorbeeld uitstekend geschikt, om klanten of bezoekers voortdurend te informeren, bijvoorbeeld met behulp van de klassieke vitrinekasten. Andere producten ondersteunen u erbij, uw gedachten tegelijkertijd in woorden en beelden te vertalen. Gebruik daarvoor een whiteboard en wandbord.Wij hebben het geheim van passende presentatieproducten uit de doeken gedaan op de raadgeverpagina Presentatie. Een klein geheimpje voor de beste presentaties verklappen we u nu alvast: Hoe professioneler de gebruikte presentatiemiddelen zijn, des te aantrekkelijker wordt de informatie voor de toeschouwer. Het oog wil namelijk ook wat.Vragen loont namelijk altijd!Wij helpen u bij uw presentatie graag een handje met producten die uw woorden de juiste uitstraling verlenen. Heeft u meer informatie of hulp nodig bij presentatiemiddelen? Geen probleem, spreek ons gewoon aan. Wij houden ook geen lange voordrachten. Beloofd.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Magnetische bandstroken | Tijdschriftenstellingen | Maandplanners | Infoborden | Presentatiekaarten | Wandborden | QUIPO planborden | magnetoplan prikborden

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken