+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Kleur
null
Totale hoogte
 

Planhouders

Bekijk onze beste planhouders. Deze presentatiewanden hebben als functie om alle papieren zo goed mogelijk te kunnen ophangen en deze planhouders zorgen ervoor dat alles duidelijk oogt voor het publiek. U kan in deze planhouders prikken met een duimspijker of u kan ook deze presentatieborden behangen met plakband.
Er zijn 24 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Flip-over-prikbord-center
flip-over en wit wandbord
Excl. BTW
189,-
QUIPO - Presentatiewand, verrijdbaar
h x b x d = 1800 x 1000 x 500 mm, eendelig
Excl. BTW
vanaf 249,-
QUIPO - Presentatiewand, verrijdbaar
h x b x d = 1800 x 2800 x 500 mm, driedelig
Excl. BTW
vanaf 499,-
Presentatiewand, variabel
aan beide kanten met vilt bespannen
Excl. BTW
319,-
MAUL - MAULpro presentatiebord
oppervlak van textiel
Excl. BTW
329,-
MAUL - MAULpro presentatiebord
textiel blauw / whiteboard
Excl. BTW
419,-
Excl. BTW
359,-
Excl. BTW
309,-
MAUL - Presentatiebord, inklapbaar
oppervlak van glasvezel
Excl. BTW
329,-
MAUL - Presentatiebord, inklapbaar
textiel blauw / whiteboard
Excl. BTW
429,-
Excl. BTW
419,-
magnetoplan - Universeel bord
bordformaat 750 x 1200 mm
Excl. BTW
239,-
Excl. BTW
vanaf 529,-
Excl. BTW
vanaf 255,-
Excl. BTW
vanaf 219,-
Excl. BTW
vanaf 225,-
QUIPO - Infozuil
op 4 dubbele zwenkwielen met vastzetters
Excl. BTW
429,-
Excl. BTW
339,-
Functionele wand, verrijdbaar
textielbekleding, voor gebruik met pins, b x h = 1200 x 1500 mm
Excl. BTW
249,-
Nieuw
QUIPO - Presentatiewand
textielbekleding / whiteboard
Excl. BTW
245,-
Er zijn 24 artikelen gevonden

Presentatiewanden: Zo worden uw ideeën zichtbaarEen goed idee voor zakelijk succes is vaak het resultaat van intensieve brainstormsessies waarbij uw medewerkers samen ideeën en strategieën ontwikkelen. Om dit proces perfect te begeleiden, moet u vertrouwen op presentatiewanden. Zij maken deze ideeën aanschouwelijk en begrijpelijk. Bovendien geniet u met deze wanden van vele voordelen in uw dagelijkse werk.Wat zijn de voor- en nadelen van presentatiewanden?In tegenstelling tot whiteboards en prikborden worden presentatieborden niet aan de muur gemonteerd. Als gevolg hiervan nemen ze weliswaar meer ruimte in de seminar- of vergaderruimte in, ze kunnen daarentegen eenvoudig worden geplaatst daar, waar u ze nodig heeft.In principe vervullen presentatiewanden dezelfde taken bij het presenteren als flip-overs: ze helpen bij het visueel ondersteunen van denkprocessen en tonen aan het einde een duidelijk overzicht van het proces en de afzonderlijke ideeën.Flip-over-vellen zijn weliswaar eenvoudiger te vervoeren en op te hangen dan de vele kaartjes en briefjes van een presentatiewand. U heeft hierbij echter de mogelijkheid om kaartjes en verbindingen van verschillende ideeën iedere keer opnieuw te sorteren en zo het proces nog beter te begeleiden.Tegelijkertijd kunnen presentatiewanden niet alleen het seminar of de workshop begeleiden. Ze kunnen ook transformeren in een scheidingswand of een geïmproviseerde tentoonstelling afbakenen. Ze kunnen ook belangrijk nieuws weergeven in de pauzeruimte of de foyer.Waarom zouden presentatiewanden wielen moeten hebben?Mobiele kantoorapparatuur is altijd de beste keuze als u uw ruimte optimaal wilt benutten. Presentatieschermen op wielen kunnen probleemloos door het hele gebouw worden gebruikt en kunnen tijdens seminars of workshops steeds opnieuw worden verplaatst.Vooral met onze wanden met drie borden zijn de voordelen van wielen evident, ze zorgen er ook voor dat u de drie wandelementen op elk moment in de gewenste positie kunt verschuiven.Om het maximale uit uw accessoires voor de ideeontwikkeling en denkpresentatie te halen, hebben wij voor u een Inkoopboek Presenteren samengesteld en een overzichtspagina Presenteren. Eventuele vragen beantwoorden we natuurlijk graag persoonlijk.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken